Gelezen #8
14 okt

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 maand geleden

Ik heb een paar vragen voor je heb ik ook nog staan! Ik hou ergens wel van het soort boek waarvan je eerst niet warm wordt en het dan ineens niet meer weg kan leggen. En naar Hoe vermoord ik mijn familie was ik ook benieuwd maar iemand uit mijn boekenclubje heeft het ook gelezen en vond het hoofdpersonage irritant dus nu twijfel ik om het te lezen :p

trackback

[…] werk ik ook even mijn gelezen boeken bij, ik lig nog steeds goed op schema met mijn leeschallenge van dit jaar. Hopelijk gaat het boek […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x