De week van 9 oktober

De week begint warm, ik blijf het raar vinden. Maar de herfst komt er toch echt aan, het is al te zien aan de kleuren aan de bomen. Nu nog even bijpassende temperaturen.

Maandag

Weer een nieuwe week en mijn gemoedstoestand is wat beter dan vorige week. Qua werk is maandag ook niet altijd mijn beste dag, maar zelfs dat lijkt mee te vallen. Ik blijf maandag een lastige dag vinden, maar ik kom er steeds beter doorheen. 

In de middag ga ik  dan ook vol enthousiasme aan de slag met de woonkamer en keuken. De vloer moet nodig gedweild worden. En als ik dat heb gedaan realiseer ik me dat het vochtig weer is, dus het droogt voor geen meter. Tja…

Dinsdag

De dagen bijhouden wil de laatste tijd niet zo lukken. Mijn hoofd lijkt er niet helemaal naar te staan. Zou het dan toch een soort herfst-dip zijn? Het is haast onmogelijk met die warme temperaturen. Nu is het vandaag ook een volledige werkdag, dus ben ik daar het grootste gedeelte van de dag druk mee.

Werk-stilleven
Lui op de bank

Woensdag

Meestal probeer ik te gaan hardlopen op woensdagochtend, maar er staat een afspraak bij het gemeentekantoor. En plannen om naar De Pont te gaan. Helaas gaat dat geplande bezoekje niet door. Dat zou ik samen met de jongste doen, die heeft een studiedag. Maar afgelopen week is hij door iets in zijn voet gestoken en daar heeft hij nogal last van met het lopen. Dus besluiten we dat het beter is om niet te gaan. Genoeg tijd dus om een stukje te gaan hardlopen, dat verloopt alleen niet zo soepel. Ik heb last van mijn been, het is warm en ik houd het daardoor maar 4 kilometer vol. Het laatste stukje wandel ik, balend, terug naar huis.

Donderdag

Als ik de afgelopen dagen zo terug lees, lijkt mijn gemoedstoestand niet echt verbeterd. Het is wel zo, misschien zit ik wat in een klaagmodus. Als ik daar een voorzichtige analyse op los laat, komt dat doordat die eerste fase van een nieuwe baan voorbij en ik meer in mijn ritme kom, waardoor ik me wat sneller erger aan dingen om me heen, omdat ik daar nu weer wat meer de aandacht voor heb. Dus als ik dat ook nog allemaal goed op de rit krijg, of me er minder aan erger, dan komt het helemaal goed! πŸ™‚

Vrijdag

Omdat ik me bezig ga houden met de socials van de atletiekvereniging heb ik mijn Instagram maar weer wat meer in gebruik genomen. Ik heb zelfs weer een Facebook-profiel aangemaakt. Ik kan die natuurlijk helemaal afgesloten houden, maar ach, laat ik er dan maar weer wat meer actief mee aan de slag gaan. Dus ben ik die weer aan het opbouwen, wat ik dan ook wel leuk vind om te doen.

Zaterdagochtend
Boeken bijwerken

Zaterdag

Na mijn hardlooppoging van afgelopen woensdag zie ik wat op tegen de training van zaterdagochtend. Maar het is een fijne intervaltraining, die prima verloopt. Af en toe is het wel een pad met hindernissen, we slalommen soms langs flinke plassen. De temperatuur is prima, het tempo gaat goed en we lopen een mooie afstand.

Vandaag werk ik ook even mijn gelezen boeken bij, ik lig nog steeds goed op schema met mijn leeschallenge van dit jaar. Hopelijk gaat het boek dat ik nu lees dat niet in gevaar brengen. πŸ™‚

Zondag

Ik word wakker van de regen die hard neer komt op het platte dak. Ik kan niet meer slapen, dus sta ik maar op en start ik The Sims op. De jongste is logeren en gaat vanmiddag naar Willem II kijken. De meiden gaan naar Amsterdam, naar het concert van Louis Tomlinson. Joris gaat een stuk fietsen op de gravelbike en ik heb helemaal niets op de planning. Nou ja, we zouden even bij het veldrijden gaan kijken, maar door het wisselvallige weer hebben we besloten om thuis te blijven. Dus is het een zondag geworden met helemaal niets, lekker hoor!

Komende week is het herfstvakantie, maar Joris en ik moeten allebei werken. Er staat nog wel wat op het programma, daarover volgende week meer!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zo simpel is dan geluk
8 maanden geleden

De maandag vind ik ook altijd pittig. Is bij ons op het werk ook echt wel een drukke dag.
Heerlijk zo’n zondag even helemaal niets!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x