Meteen naar de inhoud

Over mij

Geboren in 1978 en opgegroeid in de jaren ’80. Muziek uit die tijd wordt waarschijnlijk daardoor wel vaak door mij gewaardeerd. Sinds 1998 samen met Joris en in 2005 werd ik voor de eerste keer moeder. Inmiddels hebben we een fijn gezin met 3 kinderen, een hond en 2 katten. 

We wonen in het mooie Oisterwijk, waar ik ook geboren ben. Na wat omzwervingen in het Brabantse land voelde Oisterwijk als een fijne plek om te wonen. Ik geniet ook volop van de mooie omgeving en ons mooie centrum. Ik houd van het groen om me heen, van de bossen en de vennen. 

Als medewerker Welzijn ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Na een periode van 8 jaar thuis, ben ik in 2019 weer aan het werk gegaan. Totaal anders dan voorheen, voordat ik stopte met werken, maar wel waar ik voor ben opgeleid. Dus uiteindelijk ben ik toch op de juiste plek terecht gekomen. 🙂

Verder houd ik van lezen, fotograferen, wandelen en van kamperen met ons gezin. Alhoewel dit laatste inmiddels een wat wankele positie heeft en binnenkort misschien wel wordt veranderd in vakantie vieren met ons gezin. En ik blog, al heel wat jaren (soms is het een haat-liefde-verhouding en begin ik met een frisse start). Gestart als tester voor Web-log.nl en er eigenlijk nooit meer echt mee gestopt. Vooral als dagboek voor mezelf, maar natuurlijk ook voor iedereen die het lezen wil. Ik hoop dat ik je vaker mag begroeten!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon een bericht sturen? Gebruik dan dit contactformulier.

Of je kunt me een bericht sturen op mijn Mastodon-account.