Over mij

Geboren in 1978 en opgegroeid in de jaren ’80. Muziek uit die tijd wordt waarschijnlijk daardoor wel vaak door mij gewaardeerd. Sinds 1998 samen met Joris en in 2005 werd ik voor de eerste keer moeder. Inmiddels hebben we een fijn gezin met 3 kinderen, een hond en 2 katten. 

We wonen in het mooie Oisterwijk, waar ik ook geboren ben. Na wat omzwervingen in het Brabantse land voelde Oisterwijk als een fijne plek om te wonen. Ik geniet ook volop van de mooi omgeving en ons mooie centrum. Ik houd van het groen om me heen, van de bossen en de vennen. 

Op dit moment zit ik even ‘tussen 2 banen’. Nou ja, ik ben nu dus eigenlijk tijdelijk werkloos. πŸ™‚ Je kunt er hier meer over lezen. Mocht je daar geen zin in, kort gezegd komt het er op neer dat ik even de tijd voor mezelf neem om te onderzoeken wat ik wil gaan doen en zoek ik een baan die beter bij mij past.

Inmiddels ben ik al weer een aantal maanden aan het werk in een nieuwe baan. Iets heel anders dan ik voorheen deed, maar ik heb het idee dat ik beter op mijn plek zit. Toch wel bijzonder voor iemand, die helemaal niet van bellen houdt. πŸ™‚

Verder houd ik van lezen, fotograferen, wandelen en doe ik een poging om 5 kilometer aan een stuk hard te lopen, dat is inmiddels ook gelukt. πŸ™‚
En ik blog, al heel wat jaren (soms is het een haat-liefde-verhouding en begin ik met een frisse start). Gestart als tester voor Web-log.nl en er eigenlijk nooit meer echt mee gestopt. Vooral als dagboek voor mezelf, maar natuurlijk ook voor iedereen die het lezen wil. Ik hoop dat ik je vaker mag begroeten!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon een bericht sturen? Gebruik dan dit contactformulier.