De week van 22 mei

Vorige week was een beetje een rare week en die werkt deze week nog wat door. Maar er is genoeg leuke afleiding deze week, zoals je hieronder wel kunt lezen.

Maandag

De week begint met goed nieuws. Ik ben aangenomen en vanaf 5 juni mag ik dus vol aan de bak. Het is natuurlijk wel spannend, maar ik ben erg benieuwd. Ik heb er zin in. 

En omdat het gelukt is om een nieuwe baan te vinden, vind ik dat ik ook wel een nieuw uitwisbaar notitieboek mag kopen. Je moet jezelf toch soms ook wel even belonen. 😊

Dinsdag

Het is even geleden dat ik via het uitzendbureau heb gewerkt, inmiddels is dat allemaal meer gedigitaliseerd. Dus ook het tekenen van allerlei papieren gaat online. Dat is natuurlijk heel handig, maar voelt dan toch net even minder bijzonder.

Verder veel bijgepraat vandaag, want gezellig bezoek van vriendinnen in de ochtend. Ook ons pap kwam nog even binnen vallen.

Woensdag

Weinig spannends vandaag, een rustig aan dagje. Ik ben moe en wat onrustig, slaap ook niet zo goed. Iedere keer vroeg wakker, misschien wat spanning die eruit komt of het is tijd voor verduisterende gordijnen. Ook is het mogelijk dat ik weer richting die tijd van de maand ga, dadelijk maar even checken in de app.

Donderdag

Vanochtend op pad gegaan met mijn nieuwe camera en lens. Dat is nog een uitdaging, de meeste foto’s waren onscherp. Dus dat wordt nog veel oefenen, voordat we naar Tanzania gaan. Ik heb gelukkig nog wat tijd. πŸ™‚

Vanavond stond het concert van K’s Choice op het programma. Dat was alweer een tijd geleden en het was weer genieten. We stonden redelijk vooraan, dus we konden het goed zien. 

Ik verbaas me wel over al dat gepraat in de zaal. Waar is dat toch goed voor?

Vrijdag

De oudste is klaar met haar examens, dus hebben we mooi even de tijd om de stad in te gaan. Dat is lang geleden dat we dat met z’n tweeΓ«n hebben gedaan. En het blijkt dat wij dat prima kunnen. De tijd vliegt voorbij, we vergeten zelfs bijna om te lunchen.

Bij SΓΈstrene Grene vind ik wat mooie planten, we shoppen allebei een mooie ring bij Van de maker en duiken nog even een platenzaak in. We lunchen bij Bagels & Beans en zoeken naar de perfecte outfit voor een Harry-concert. Dat wil helaas nog niet zo lukken. Die zoektocht moet online nog worden voortgezet.

Zaterdag

Joris en de middelste gaan trainen bij de atletiek. Ik sla deze week even over en neem een off day. Een passieve sportieve off day, want ik ben benieuwd hoe de tijdrit bij de Giro verloopt met de fietswissel en de flinke klim. De jongste loopt inmiddels in zijn Willem II shirt, want die hebben ook nog een belangrijke wedstrijd op het programma staan. Wat uiteindelijk nogal teleurstellend afloopt.

‘s Avonds kijken we met z’n allen naar Catch Me If You Can. Die zag ik ooit al eens, maar ik kan me er niet zoveel van herinneren. Omdat de film vrij lang duurt, bewaren we het laatste stuk tot zondagavond.

Zondag

Weer vroeg wakker, dus ik ga al vroeg hardlopen. Het is heerlijk rustig en het zonnetje schijnt al lekker. Het gaat goed, ik heb een fijn tempo te pakken.
Na een verfrissende douche ga ik in de keuken aan de slag. Ons pap komt tussen de middag bij ons tomatensoep eten, maar die moet ik nog wel even maken. Ik maak een vegetarische en een carnivoren versie. En ze zijn allebei best goed gelukt eigenlijk.

In de middag kijken we naar de Formule 1 en ondertussen probeer ik ook het voetballen te volgen. De ontknoping van de Eredivisie verloopt helaas anders dan de jongste en ik hadden gehoopt.

Komende week is dus mijn laatste werkeloze week, dat is een heel raar idee. In mijn hoofd ben ik al aan bedenken wat ik in huis nog allemaal moet doen. Maar eigenlijk is het natuurlijk ook wel goed om nog even te genieten van mijn vrije tijd. Eens zien of dat lukt. πŸ™‚

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heidi
1 jaar geleden

Toch nog een fijne weekje.
Mooie ring.

Blog by Linda
1 jaar geleden

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat tof! En inderdaad, geniet vooral nog van die laatste vrije week πŸ™‚

Irene
1 jaar geleden

Hoera voor je nieuwe werk! Super leuk dat je er mag starten. Groot gelijk dat je jezelf een nieuw boekje cadeau doet πŸ˜‰ En een mooie ringetje heb je gekocht! Veel plezier nog in je laatste vrije week πŸ™‚

Adriaantje
1 jaar geleden

Wat een mooie ring is dat zeg.
Ik gebruik mijn papieren agenda nog steeds als geheugensteuntje πŸ™‚
Zo’n uitwisbaar notitieboekje staat op mijn verlanglijstje.

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x