Oefenen

Vanochtend ging ik op pad met mijn nieuwe camera en een nieuwe lens. Op een soort oefensafari, op zoek naar wildlife in de omgeving. Het leek wel of ik in de aflevering van gisteren van Het Perfecte Plaatje terecht was gekomen en op zoek was naar de meest kleurrijke vogel. Nou ja, die vond ik dus niet. En ik merk dat ik nog flink moet oefenen, want de meeste foto’s waren niet echt scherp. Gelukkig waren er een paar wel aardig gelukt, dat geeft toch nog een beetje hoop. 🙂

Vooral de foto’s met de libelle zijn favoriet. Die blijven toch bijzonder. En bij de waterlelies krijg ik een Efteling-gevoel met bijbehorende muziek.

Maar ik oefen dus nog even door. En dan gaat het hopelijk steeds beter. Ik moet ook eens goed in de instellingen van de camera duiken. Wat dat betreft ben ik een luie fotograaf, ik stel het liefste zo min mogelijk in. 🙂

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
Adriaantje
11 maanden geleden

Wat mooi, die vleugels van de Libelle!!

Blog by Linda
11 maanden geleden

Ik vind de foto’s al heel goed gelukt! En logisch dat je even moet oefenen met een nieuwe camera, dat is alleen maar normaal 🙂

Irene
Irene
11 maanden geleden

Super mooi!

trackback
11 maanden geleden

[…] camera en lens. Dat is nog een uitdaging, de meeste foto’s waren onscherp. Dus dat wordt nog veel oefenen, voordat we naar Tanzania gaan. Ik heb gelukkig nog wat tijd. […]

Heidi
11 maanden geleden

Zijn super mooie foto’s.
Je hebt dat goed gedaan.

trackback

[…] De post die deze week in de schijnwerper staat, is de post Oefenen van Aukje. […]

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x