De week van 24 april
30 apr

Related Posts

6 Comments

 1. sammie

  Oh spannend je sollicitatie gesprek! Hopelijk snel goed nieuws 🙂
  Leuke fiets ook, was er zonder perfect weer voor 🙂

 2. Mevrouw Niekje

  Ben heel benieuwd naar je sollicitatie! Ik concludeer dat je na wat tijd weg van werk een beter idee hebt wat je wilt en wat bij je past. Spannend én leuk!! Lekker he… bewegen! Hopelijk wordt de tweede vakantieweek nog wat beter, vandaag viel het een beetje tegen hier in de Randstad.

 3. Irene

  Hier heb je in mei elk jaar zo’n actie “maai mei niet” waarbij mensen wordt aangemaand om hun tuin in mei niet te maaien maar ik denk dat de steden daar ook goed aan meedoen! Wij maaien ons gras sowieso bijna nooit dus het kost niet veel moeite.
  Fijn dat je sollicitatiegesprek leuk was! Benieuwd wat er uit de bus komt 🙂

 4. Blog by Linda

  Heerlijk zo’n vakantieweekje! Ik duim voor je wat het sollicitatiegesprek betreft – hoop dat je goed nieuws krijgt!

 5. De week van 1 mei

  […] je vorige week kon lezen, ben ik begonnen met het gebruiken van de app Day One. En dat werkt eigenlijk wel […]

 6. De week van 22 mei

  […] blijkt dat wij dat prima kunnen. De tijd vliegt voorbij, we vergeten zelfs bijna om te lunchen.Bij Søstrene Grene vind ik een wat mooie planten, we shoppen allebei een mooie ring bij Van de maker en duiken nog […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.