De week van 26 februari

De laatste dagen van februari en zo weer door naar maart. Zelfs de temperatuur lijkt mee te werken aan het lentegevoel. Heerlijk is dat.

Maandag

De week begint rustig met een korte dag werken en daarna wat huishoudelijke taken. Eigenlijk een redelijk standaard begin van de week.

Dinsdag

Meestal ga ik op donderdag naar kantoor, maar deze week niet. Ik heb een overleg en een meekijksessie, beide gaan niet zo handig vanuit huis. Het is wel een afwisselende dag zo en in mijn pauze ga ik even een frisse neus halen. Het is mooi blauw vandaag.
‘s Avonds duik ik op tijd mijn bed in, ben moe en heb het idee dat ik niet helemaal fit ben. Dus even lekker lezen in bed.

Lunchwandeling
Lezen voor het slapen
Wachten bij de fysio
Wandelen op woensdagochtend

Woensdag

Een afspraak bij de fysio voor mijn nek en schouders, wat de laatste tijd al een stuk beter gaat, en een wandeling met een vriendin. Het is even zoeken naar de juiste route, want het is nog behoorlijk nat overal. Maar we maken een mooie ronde en kunnen fijn bijpraten.
In de avond besluit ik om mee te gaan naar de krachttraining bij de atletiek. Voor het hardlopen is het goed om ook wat spieren te ontwikkelen, maar dit is wel een behoorlijk intensieve training. Dat wordt flinke spierpijn! En geen idee of ik dit vaker ga doen.

Donderdag

De laatste dag van februari, een schrikkeldag. Het blijft toch altijd bijzonder, die extra dag. Ik heb er niets speciaals voor op de planning. Een korte dag werken, een kort winkelrondje in het dorp en een bericht op mijn blog. Door de inspanning van gisteren wordt het een wandelrondje met de hond, dat hardlopen komt wel weer.
En vandaag natuurlijk de release van het songfestivalnummer van Joost Klein. Ik had ergens gelezen dat het vandaag uit zou komen, maar de meiden zaten om kwart voor 5 klaar voor de tv. Ik vind het een heerlijk nummer, ik word er vrolijk van. Daarnaast een mooie clip, met indrukwekkend einde. Aan die clip heb je natuurlijk niets op het Songfestival, maar hij heeft wel iets neergezet. Ben benieuwd hoe het uiteindelijk zal scoren.

Rondje hondje
Hierna wordt het heel spannend
Ontvangstcomité
Avondeten in wording

Vrijdag

Ja, de laatste werkdag van de week. Ik hik altijd een beetje aan tegen die lange werkdag, maar toch vliegt ie vaak voorbij ook. Het is vandaag nog best druk, dus is het al snel 5 uur. Tijd om af te sluiten en het weekend te beginnen.
En die begint niet zo heel spannend, lekker rustig bijkomen van de werkdag. Wat tv kijken, zoals De Verraders. Tussendoor zappen naar het WK Atltetiek. Dat kijken we ook na De Verraders. Mooi om te zien hoe de Nederlandse dames het doen. Een bronzen plek bij de vijfkamp en een mooie kwalificatie voor de finale van de 400 meter.

Zaterdag

In de ochtend ga ik naar de atletiekvereniging om wat poster op te hangen en wat dingen klaar te leggen. Hardlopen sla ik over, want ik voel me helemaal niet zo fit. En met een loop de volgende dag, lijkt het me beter om deze zaterdagochtendtraining over te slaan. Als ik thuis ben ruim ik wat op en doe ik nog boodschappen. Dan merk ik dat het echt klaar is voor deze dag en plof ik op de bank. Joris gaat met de oudste naar een open dag van de universiteit en ik ga wielrennen kijken. Nou ja, dat is de planning. Helaas werkt de VRT daar niet aan mee. Dan maar wat rond zappen en uiteindelijk kijk ik een aflevering Ik Vertrek terug.
Hopelijk voel ik me morgen beter en kan ik gaan lopen. Gelukkig dat het maar 5 kilometer is.

Groene knopjes
Helaas
Muziek terwijl je werkt
Rico Salvetti Loop

Zondag

Vandaag dus de dag van de Rico Salvetti Loop. In de bevestigingsmail stond vermeld dat ik startnummer 1 heb. Ik vroeg me af of dat wel klopte. Maar dat was inderdaad zo, dus ging ik met dit nummer van start. Gelukkig kon ik het ook wel wat eer aan doen, want ik liep een mooie pr op de 5 kilometer. Eigenlijk tegen de verwachting in, gisteren was ik echt nog niet zo fit. Maar het was ook wel erg fijn loopweer, best wel warm. En het was een leuke ronde om te lopen.

Ondertussen ben ik ook bezig met een verhuizing, want inmiddels heb ik een nl-domein. Nou ja, ik ben er nog niet helemaal uit of ik alles ga overhuizen of dat het hier een soort archief wordt en ik daar met een mooi leeg schrift ga beginnen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 maand geleden

Wat een heerlijk weekje, ondanks dat je niet helemaal fit bent.
Ligt er echt een puzzel bij de fysio.
Mooi nummer bij de start van de RSLoop 😊

Ilona
1 maand geleden

Klinkt als een heerlijke week, Aukje. Goed gelopen ook!

Zo simpel is dan geluk
1 maand geleden

Gefeliciteerd met je PR! Goed gedaan.
Ik vind het songfestivalnummer echt verschrikkelijk, haha! Maar, het blijft wel in je hoofd zitten, dus dat is goed!

mevrouw Niekje
mevrouw Niekje
1 maand geleden

Haha… ik denk dat er niets tussen zit: je vindt het te gek of je vindt het vreselijk dat songfestivalnummer! Wel stoer dat ze zo’n nummer durven in te zenden. Denk dat ie een goede kans maakt. Fijn dat je lekker hebt gelopen. Ik baal altijd als ik niet fit ben en dan niet kan sporten. Meestal ga ik dan toch en meestal voel ik me daarna beter. Behalve als ik echt ziek ben met koorts, dan sla ik over. Spannend… een kind naar de universiteit! Een mijlpaal voor het kind, maar niet minder voor jullie, de ouders. Weet het kind al welke opleiding en is het nu zoeken naar de juiste uni, of gaat het nog om zowel opleiding als plek?

Irene
1 maand geleden

Woow die puzzel in de wachtruimte vind ik echt super tof gevonden! 😀 Wij hebben in de auto het nummer van Joost geluisterd vanop de Belgische radio en werden er ook blij van. Ben erg benieuwd hoe hij het zal doen!

Luus
1 maand geleden

Nu wil ik in elke wachtkamer een puzzel om te maken, hoe leuk is dat!
Gefeliciteerd met je PR 🙂
En ja, ik ben meestal niet zo heel erg van de Songfestival nummers of de stijl van het nummer van dit jaar. Maar ik moet zeggen dat ik – na 3 keer horen op de radio – toch moet toegeven dat het erg catchy is! Zouden we eens winnen dit jaar?

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x