Een aangepaste Jólabókaflóð
24 dec

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ria
Ria
11 maanden geleden

Mooi traditie inderdaad!
Maar aangezien ik de enige lezer ben in het gezin, zal het hier niet aanslaan. Nouja, ik lees toch wel en een boek koop ik ook nog wel weer. 😁

Mevrouw Niekje
11 maanden geleden

Wat een leuke traditie hebben jullie! En die IJslandse traditie kan ik ook wel waarderen. Ik lees graag en ben momenteel bezig in een mooi boek van Lot Vekemans: De verdwenene. Haar andere boek: Bruidsjurk uit Warschau was ook erg mooi! Het boek van Wim Daniels lijkt mij ook wat en The Picture of DG heb ik ook in het Engels gelezen, voor mijn boekenlijst op de middelbare school, lang geleden maar verhaal wel onthouden, vond het heel mooi!

Adriaantje
Adriaantje
11 maanden geleden

Dat is nog eens een leuke traditie!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x