Hoe gaat het nu met hardlopen?
27 apr

Related Posts

7 Comments

 1. nicole orriens

  Oh leuk, hardlopen! Dat moet ik natuurlijk even lezen. Wat fijn dat je het nu te pakken hebt. Ik ben een fanatiek sporthater, maar hardlopen vind ik toch anders. Het is bij mij een gewoonte geworden, waardoor ik het niet meer van wilskracht hoef te hebben gelukkig.

  Het houdt me mentaal in balans.

  1. Aukje

   Het begint ook steeds meer een gewoonte te worden, dat is fijn, dan kost het steeds minder moeite.

 2. Adriaantje

  Respect!!!
  Ik houd het maar bij wandelen.

  1. Aukje

   Dat is ook heel fijn om te doen! Vooral nu het weer wat beter wordt.

 3. De week van 24 april

  […] we nog even wat boodschappen en gaan dan naar huis. Na het eten ga ik nog even een klein rondje hardlopen, het gaat weer […]

 4. Flavie

  Oh lopen is zo fijn! Ik ben ook twee jaar geleden begonnen met start to run, even gestopt en na een conditietest er volop voor gegaan en ondertussen kan ik lange afstanden lopen, iets wat ik zo graag doe!
  Ik volg graag je loopavonturen op Strava 😉

 5. Huisvlijt Linkparty week 19 van 2023 - Huisvlijt

  […] populairste post in de afgelopen week, was de post Hoe gaat het nu met hardlopen? van Aukje […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.