De week van 10 april
16 apr

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marijke
7 maanden geleden

Leuk om te lezen weer, Aukje, en bravo van de vijf kilometer. Wat tof dat je de smaak zo te pakken hebt! Bij een vereniging sporten lijkt me ook wel nóg motiverender dan alleen en het levert inderdaad weer nieuwe contacten op. 🙂

Blog by Linda
7 maanden geleden

Jullie week zit altijd vol sportieve activiteiten! Wat goed gedaan op de 5km 🙂

Irene
7 maanden geleden

Ik heb De Mol nog nooit juist geraden maar deze keer denk ik al van in het begin dat het Ruben is en ik vind hem alleen maar verdachter worden! Ben er nu écht van overtuigd dat hij het is.
En oh die was, herkenbaar! Wassen gaat goed maar inderdaad, dat opvouwen en wegleggen blijft hier ook altijd, euh, liggen :p Ik heb het op mijn lijstje voor vandaag gezet! Met een luisterboek erbij is het hopelijk minder stom.
En goed bezig met lopen ook!

Irene
7 maanden geleden

Ik heb De Mol nog nooit juist geraden maar deze keer denk ik al van in het begin dat het Ruben is en ik vind hem alleen maar verdachter worden! Ben er nu écht van overtuigd dat hij het is.
En oh die was, herkenbaar! Wassen gaat goed maar inderdaad, dat opvouwen en wegleggen blijft hier ook altijd, euh, liggen :p Ik heb het op mijn lijstje voor vandaag gezet! Met een luisterboek erbij is het hopelijk minder stom.
En goed bezig met lopen ook!

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x