De week van 20 maart

Nu ik niet aan het werk ben, mis ik soms wat aanknopingspunten in de week van wat ik heb gedaan. En ja, dat is eenvoudig op te lossen door iedere dag een korte notitie te maken van wat er die dag is gebeurd. Daar heb ik deze week niets aan, maar is toch Iets om wel te gaan doen. Ik heb zelfs een mooie agenda die ik voor dit doel kan inzetten. πŸ™‚

Maandag

In de nacht van zondag op maandag word ik ziek. ‘s Ochtends voel ik me nog steeds niet fit, dus doe ik een dagje rustig aan. Ook de jongste voelt zich niet lekker, die blijft een dagje thuis. Een mooi moment om samen een Harry Potter film te kijken. Dat is lang geleden, maar ik zit meteen weer in het verhaal. Wat zijn het toch heerlijke films. En ik heb ze nog steeds niet allemaal gezien.

Dinsdag

In de ochtend heb ik nog wel wat moeite met opstaan, maar gelukkig voel ik me weer beter. De jongste kan ook weer naar school, dus we keren weer terug naar normaal. Nou ja, de meiden hebben toetsenweek, dat voelt altijd wel even anders. Ze zijn kort op school, nemen even pauze en duiken daarna hun kamer weer in om te leren.
Het is een soort bijklets-dag vandaag. Ik ga even koffie drinken bij een nichtje en ‘s avonds ga ik naar mijn oude werk om samen te eten met de afdeling waar ik het meeste heb gewerkt. Het is gezellig, fijn om iedereen weer even te zien en bij te praten.

Samen Harry Potter kijken
Wat moeite met opstaan

Woensdag

Mijn knie blijft me vervelen, maar vandaag lijkt het mee te vallen. Dus ga ik weer een rondje hardlopen met Evy. Ze is weer fier op me, maar ik baal er wel van, vraag me af wat ik dan verkeerd doe. Het gaat uiteindelijk best wel goed, maar ik wil toch echt wel een langere afstand gaan lopen. Dan natuurlijk wel zo dat ik mijn knie niet teveel belast. Misschien is het beter om de bossen even te vermijden. Want het is fijn om langs de vennen te lopen, maar de boomwortels ontwijken en af en toe een heuveltje op en af kan een wat te hoge belasting zijn.

Donderdag

Acda en de Munnik zijn weer bij elkaar. Jeetje, wat was ik daar, inmiddels heel veel jaren geleden, fan van. Met Thomas Acda als hele grote favoriet. Nog steeds luister ik naar de eerste cd, die ik echt het beste vind.
Ik heb ze vaak in het theater gezien, ging er zelf voor naar De Kleine Komedie in Amsterdam. Maar ik geloof niet dat ik naar de Ziggo Dome zal gaan. Dat is zo groot en massaal. Op dat punt ben ik ook afgehaakt, al die jaren geleden.
Mocht er ooit een theatertour komen, dan wil ik misschien wel gaan luisteren. Voor nu sla ik even over.

Spelen met de camera en een kaarsje
Vakantie-voorbereidingen

Vrijdag

Met het boodschappen doen, besloot ik het rondje wat groter te maken en wandelde wat winkels binnen. Zo ook de mooie winkel van Sissy-Boy waar ik altijd veel mooie dingen zie, maar na het zien van de prijskaartjes kan ik alles wel goed laten hangen. En als ik dan ‘s middags dit bericht voorbij zie komen, dan weet ik dat ik er goed aan doe om er niets te kopen. Inderdaad bijzonder dat je in deze tijd niets terug kan vinden over duurzaamheid bij Sissy-Boy. Maar ja, voor duurzaamheid moet je vaak niet in Oisterwijk zijn. We wonen hier tussen prachtige natuur, maar het besef dat we iets moeten doen om die natuur te behouden is er nog niet altijd. Zeker niet bij het winkel en restaurant aanbod in het dorp.

Zaterdag

Ik ben al weer vroeg wakker, dus maak ik alvast een begin met dit weekoverzicht. Het is nog rustig in huis en de ochtend zal verder rustig verlopen. Joris gaat met de jongste naar voetbal, de middelste gaat trainen en de oudste logeert bij een vriendin. Ik trek mijn hardloopschoenen aan om een rondje te gaan hardlopen. De wind valt gelukkig mee.
De hele dag verloopt eigenlijk wel rustig. We doen aan het begin van de middag even wat boodschappen en ‘s middags kijken we nog een Harry Potter film. De film past goed bij het herfstachtige weer (waar is de lente gebleven?).
“s Avonds kijken we eindelijk de eerste aflevering van De Mol BelgiΓ«. Ik vind deze nu al weer leuker dan de Nederlandse versie.

Zondag

Ondanks dat de klok een uur vooruit is gegaan, ben ik toch weer vroeg wakker. Ik weet niet wat dat is, maar het lukt me maar niet om een beetje uit te slapen. Maar goed, dan heb ik wel even de tijd om dit bericht af te maken en wat bij te lezen. Online, maar ook in mijn boek, want ik heb weer een spannende.
Voor vanmiddag staat er een lunch op het programma met mijn zwager en schoonzus, die zijn weer in Nederland. Daar heb ik wel zin in, even bijpraten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 jaar geleden

Ik las die blog van Sara ook. Inderdaad bizar! Ben benieuwd naar het vervolg πŸ™‚
Vanavond weer De Mol! Had je na de eerste aflevering al een verdachte? πŸ˜€

Blog by Linda
1 jaar geleden

Helemaal eens dat de Vlaamse mol leuker is dan de Nederlandse! Vind het leuker als er onbekende mensen in zitten πŸ™‚

trackback
1 jaar geleden

[…] lijkt alweer een hele tijd geleden, een weekoverzicht. Toch valt dat mee, als ik zie dat 20 maart de laatste keer was. Het zijn ook wat andere weken geweest, dan kan het er wel eens bij inschieten. […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x