Paasweekend
11 apr

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
7 maanden geleden

Geen weekverslag maar toch een gezellig verslag, hoor.
Gek is dat hè (ik herken het wel) geen zin hebben en als je dan eenmaal bezig bent is het tòch fijn (hardlopen)
Tuin wordt vast heel mooi, maar o, die poezen hè…

sammie
7 maanden geleden

wat jammer dat het tegenviel bij de Griek, kan juist zo lekker zijn en gezellig, maar zo lang wachten op je eten is zeker niet tof.

Mevrouw Niekje
7 maanden geleden

Zo’n ervaring met lang wachten hadden wij met een etentje met mijn vader en zijn partner twee jaar geleden. Toch gebleven en toen was het eten ook nog eens niet naar wens. Ik heb besloten dat ik dat nooit meer doe en indien het ooit weer ergens gebeurd ga ik na 30 min weg. Tenzij ik van te voren hoor dat het lang duurt, dan vraag ik de tijd en als die voorbij is en nog steeds geen eten vertrek ik alsnog. Ik laat me op die manier niet meer teleurstellen… er is overal een snackbar waar ik dan een frietje kan halen!

Zo simpel is dan geluk
7 maanden geleden

Gelukkig zijn er ook nog leuke voetbalwedstrijden waar het er gemoedelijk aan toe gaat!
Balen zeg dat jullie zo lang op het eten moesten wachten in het restaurant.

trackback
7 maanden geleden

[…] maandag was Tweede Paasdag, waar je al over kon lezen in dit bericht. De plantjes doen het nog steeds goed, ik ben nog steeds aan het hardlopen (daarover later meer) en […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x