De week van 21 november

Over een maand is het gewoon al bijna kerst! Hier staat de kerstboom inmiddels, steek ik regelmatig wat kaarsen aan en brandt (noodgedwongen, hierover later meer) de houtkachel. Ondanks wat onhandige dingen was het een prima week.

En ik ben weer wat aan het spelen met Hipstamatic, dus vandaar de verschillende stijlen foto’s.

Een mooie ochtend
Lam op de bank

Maandag

Deze dag is altijd een beetje mijn aanrommeldag, maar de laatste weken werk ik regelmatig op maandag. Deze week zelfs een hele, dus mis ik dat wel een beetje. Ik ben zoekende naar een ander ritme. Doordat ik nogal gehecht ben aan structuur, wordt het thuis ook wat rommeliger en loop ik wat achter. Maar goed, het Nederlands elftal wint van Senegal, dus prima dag. πŸ™‚

En ik plaats een aankondiging voor de December Fotochallenge, doe je mee?

Dinsdag

Weer een dagje werken, geen Nederlands elftal om te kijken en een mooie dag om de collecte van Alzheimer Nederland af te ronden. We hebben echt een supermooie opbrengst dit jaar. Fijn om zo een bijdrage te kunnen leveren.

Rondje hondje
Zonnestralen vangen

Woensdag

We hebben last van een lekkage in de verwarmingsbuizen en die is nu zo ernstig dat we geen verwarming en warm water meer hebben. Die verwarming kunnen we wel opvangen met de houtkachel en wat elektrische kacheltjes, maar dat warme water is echt een gemis. Douchen doen we nu met een emmer met water (een deel gekookt uit de waterkoker) en een maatbeker. Dat werkt op zich wel, maar echt heel handig is het niet. Wanneer we weer warm water of verwarming hebben is niet duidelijk. EΓ©n ding is wel zeker, dit wordt een grote kostenpost.

Donderdag

Een korte dag werken, een 10-minuten-gesprek op school (het gaat allemaal prima met de jongste) en ‘s avonds lekker uit eten met Joris. Hier in de straat hebben we verschillende restaurants zitten, dus we kunnen dicht bij huis blijven. Het wordt een Italiaanse avond, lekker hoor!

Aandachtige Pluis
Weer naar huis

Vrijdag

Wat fijn, er komt een noodoplossing voor het warme water! Wat een fijn vooruitzicht. Nog voor ik ga werken is het warme water weer aangesloten. Die verwarming, dat komt nog. Dat wordt ingepland, maar zal een paar dagen in beslag gaan nemen. Maar dat warme water is toch wel heel fijn.

Minder fijn is het gelijkspel van Nederland tegen Ecuador. Het lijkt alsof het Nederlands elftal wat pit mist. Je ziet het al bij het zingen van het volkslied waar de mannen van Ecuador hart en ziel in gooien.

Zaterdag

In de wetenschap dat ik heerlijk warm kan douchen lukt het me om toch weer te gaan hardlopen. Door corona en uitstelgedrag was het er al een tijdje niet van gekomen. Dus ben ik even een paar stappen terug gegaan in de training met Evy. Ondanks dat was het toch nog best een pittige training. Daarna door naar de voetbal voor de wedstrijd van de jongste.
Verder was het een rustige zaterdag, die we afsloten met een verjaardagsfeestje bij een vriendin.

Langs de lijn
In de kerstboom

Zondag

Met het zicht op een regenachtige zondag was de toon al gezet voor een luie zondag. Nou ja, niet voor Joris. Die ging met de middelste naar Ikea voor een nieuw bed. Met de jongste heb ik een bankhangdag en kijken we voetbal met de laptop op schoot. πŸ™‚

Morgen begint weer een nieuwe week en gaat de decembermaand van start, alweer de laatste maand van het jaar. En wat heb jij voor plannen voor komende week?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marijke
1 jaar geleden

Wat leuk om zo een beetje mee te kijken in jouw week! πŸ™‚ Leuk ook met die kiekjes tussendoor. Dat december alweer daar is, voelt echt bizar, echt ongenadig hoe snel de tijd gaat. Ik hoop komende week een nieuwe baan te vinden (gesprek woensdag!) en m’n huidige baan op te zeggen. En weer een fijne ochtend bij mijn yoga teacher training!

Adriaantje
Adriaantje
1 jaar geleden

Gezellig om zo mee te kijken jouw week.
Fijn dat in elk het douchen nog in orde kwam.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x