Meteen naar de inhoud

December Fotochallenge, doe je mee?1 minuten

Eén van mijn doelen uit mijn Day Zero Project is Een fotochallenge van minimaal 30 dagen voltooien. Dus ging ik op zoek naar een leuke challenge. En omdat ik die niet echt kon vinden, er zijn er waarschijnlijk teveel, heb ik er zelf eentje bedacht. Het wordt een challenge van 31 dagen, want zoveel dagen heeft december nu eenmaal.

En deze deel ik nu al met je, omdat je het misschien wel leuk vindt om mee te doen aan deze December Fotochallenge. Het lijkt mij namelijk wel leuk om verschillende resultaten bij een onderwerp te zien, hoe je een bepaald onderwerp in beeld brengt.

Hieronder vind je in ieders geval al het overzichtje van de challenge, wil je het liever in een tekstbestand, stuur me dan even een berichtje.

Doe je mee, laat het me dan weten via de reacties of een bericht. Alle foto’s, of in ieders geval de linkjes naar de foto’s, wil ik dan graag hier op mijn blog delen. Deze kun je dan terug vinden op de December Fotochallenge pagina. En heb je een Pixelfed-account, gebruik dan de hashtag . Dan krijgen we daar ook een mooi overzicht. 🙂

8 reacties op “December Fotochallenge, doe je mee?1 minuten

 1. Het lijkt mij wel leuk om te doen, ik denk er nog even over hoe ik dat ga doen.
  Foto’s maken oké, maar hoe te plaatsen.
  Dat pixelfed heb ik niet, ga ik bekijken.
  Of van een hele week in een blog (los. geen collage) en dan jou taggen
  Je ziet, ik denk nog…

 2. Eerste reactie, ik weet niet hoe het moet. Dat is wat ik altijd zeg als er iets nieuws is dat ik graag wil doen. Dus las ik het voor de tweede keer. Ik wil wel meedoen.

 3. Pingback: De week van 21 november – Aukje Leermakers

 4. Lijkt me erg leuk om aan mee te doen, maar weet nu al dat het waarschijnlijk maar een paar dagen gaat lukken met de drukke dagen hier thuis. Ik ga kijken of ik in ieder geval IETS kan maken, dat lijkt me sowieso leuk! Geen idee alleen waar ik ze ga delen, want mijn blog en insta staan op privé.

 5. Mijn eerste bijdrage staat. Ik ga hem denk ik ook delen in mijn insta verhaal. Of in mijn status van whatsapp.

  Wat is de bedoeling Aukje. Dat ik hem hier deel in deze reactie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: