selective focus photo of bottle with cork lid

Fijne geuren

Het lijkt of mijn geur de laatste maanden is veranderd. Ik merk dat ik moeite heb om geuren te vinden die ik fijn vind, zoals een fijne nieuwe eau de toilette. Ik heb al wat geurtjes geprobeerd, maar kan de juiste nog niet vinden. Of beter, kon de juiste niet vinden, want het zou zo maar kunnen dat het is gelukt.

Het kan natuurlijk te maken hebben met een nieuw seizoen. Dan is het toch altijd fijn om een geurtje daar wat meer op aan te passen. Alhoewel ik toch ook altijd vaak het hele jaar door hetzelfde gebruikte, zoals White Musk van The Body Shop. Wat was die fijn en wat gebruikte ik die vaak. Vooral in mijn studententijd, dus die White Musk is er al even. πŸ™‚ Maar inmiddels hebben ze deze wat aangepast en heeft de geur daardoor ineens meer negatieve reviews gekregen.

Verder heb ik vaak de geurtjes van Rituals gebruikt, vooral de body mist vind ik fijn en kunnen heerlijk om je heen blijven hangen. Ze zijn niet zo overheersend, met als nadeel dat je dan regelmatig even bijspuit en dat flesje weer sneller leeg is.

Maar goed, even terug naar The Body Shop. Want voor mij is die winkel één brok nostalgie. Die White Musk uit mijn studententijd was niet het enige waarvoor ik bij The Body Shop kwam. Ze waren vooruitstrevend, kwamen op voor mens en dier. Producten waren dierproefvrij en ook gewoon fijn om te gebruiken. Maar het zakte allemaal wat, in alle kanten werden ze ingehaald door biologische en verantwoorde producten. Tot mijn verbazing gingen ze daar helemaal niet zo in mee. Of misschien gingen ze wel mee, maar lieten ze het gewoon niet zo zien.

Nu nog steeds vind ik het zoeken of het allemaal zo verantwoord is, maar ik ben er wel van overtuigd dat The Body Shop nog steeds allerlei mooie doelen nastreeft. Dat ze goed willen doen voor mens en dier. Dat ze opkomen voor onrecht en zich inzetten voor onze natuur. Dus gaf ik ze een tweede kans en vond ik een fijn (vegan) geurtje, passend bij deze tijd. Deze tijd waarin we toeleven naar de kerst.

En nee, dit is geen betaald promotie-praatje voor The Body Shop. Ik schrijf dit, omdat ik blij ben met een oude liefde die ik heb teruggevonden. Dus wie weet, zie je me binnenkort ook weer met de Born Lippy lippenbalsem, want dat blijft toch een geweldige naam!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 jaar geleden

Oh, heb je die spiced orange gekocht? Heb geen winkel in de buurt maar ben er super benieuwd naar, lijkt me een fijne geur! Bestel af en toe online hun bananenshampoo en twijfelde om dit geurtje mee te bestellen.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x