De week van 10 juli

Een nieuw overzicht staat hieronder voor je klaar. Als ik het zo terug lees een wisselend weekje, maar overal het algemeen een prima week. Hoe was jouw week?

Maandag

Als ik wakker word en het piekeren begint, dan kan ik net zo goed opstaan. Dus ben ik al heel vroeg op vandaag, nog voor half 6. De rest van de week breekt me dat op, maar ik kan niet anders. Het heeft ook nog eens tot resultaat dat de rest van de dag weinig productief is. Behalve een goed gesprek in de ochtend. Verder kabbelt de dag rustig voort.

Dinsdag

Een werkdag vandaag, die ook nog wat emotioneel werd, door een collega die ik na lange tijd weer zag. Ik had haar niet meer gezien sinds het overlijden van mijn moeder en dat raakte me meer dan ik had verwacht. Verder een rustige dag, iedereen leek al in warmte-modus, terwijl de warmte me vandaag nog wel mee viel. Ik kan dat heel goed, klagen over de warmte, maar dat was nog niet echt nodig.

Het Goodtogo-pakket van Hema
Op weg naar het werk
De dag afsluiten met een ijsje

Woensdag

Vandaag staat het feestje van Mees op de planning. Dus in de ochtend, als hij naar school is, start ik met de voorbereidingen. Hij heeft 4 vriendjes uitgenodigd, dus het is lekker overzichtelijk. Om 12 uur haal ik hem op van school en om 13.30 uur gaat het feest van start. Het is mooi weer, dus zijn we lekker buiten. We gaan er even tussenuit voor een potje midgetgolf met neonlicht en sluiten hier af met frites. Een gezellig feestje, wat ik behoorlijk relaxed ben doorgekomen. Dat is ook wel eens fijn.

Donderdag

Vandaag staan er wat geheugentrainingen op het programma. Ik vind het altijd leuk om te doen, samen wat puzzelen, de hersenen laten kraken. Deze keer met wat woordspelletjes, die soms best pittig zijn.
‘s Avonds is het natuurlijk weer tijd voor B&B Vol Liefde, mijn nieuwe verslaving. Eigenlijk is het gewoon een soap, die zich afspeelt op verschillende plekken. Bij de één met een net wat heftiger verhaal dan bij de ander. Maar het kijkt heerlijk weg

Klaar voor het feestje
Dit stekje groeit goed
Het is echt zomer

Vrijdag

Ik merk dat het een drukke week is. Door het kinderfeestje, maar ook door de feestjes die de meiden hebben zo aan het einde van het schooljaar. Normaal ga ik graag lekker vroeg naar bed, maar dat lukt niet zo de afgelopen dagen. Ik kom dus wat slaap tekort. Dat betekent wat minder energie, wat meer prikkelbaar en emotioneel. Gelukkig hoef ik maar een korte dag te werken en doe ik het de rest van de dag rustig aan. Inmiddels is de kermis in het dorp van start gegaan, dus vroeg naar bed gaat weer niet lukken.

En het beste nieuws van de dag, ze zijn alledrie over naar het volgende leerjaar! Dus komend schooljaar hebben we een eindexamenkandidaat in huis!

Zaterdag

Het is rommelig in huis, ik heb onrust, zit niet lekker in mijn vel en heb daardoor even een instortmoment. Gelukkig gaat zo’n moment voorbij. Dus ga ik ‘s middags toch mee om te kijken naar de atletiekwedstrijd van onze middelste. Opa gaat ook mee kijken, daarna eten we met z’n allen en staat er een avondje kermis op de agenda. Zoals we altijd hebben gedaan op de zaterdagavond met de kermis. En het is fijn om samen op pad te gaan, maar allemaal denken we waarschijnlijk hetzelfde. Het voelt niet compleet.

De Tour de France
In het zonnetje bij de atletiekbaan
Een avondje kermis

Zondag

Voor mij staat er vandaag zo min mogelijk op de planning. Wat aanrommelen met mijn blog, stukje Tour de France kijken, wat lezen in het zonnetje en misschien nog een was draaien. Joris is inmiddels vertrokken om te gaan fietsen in de Ardennen, de oudste mag vanmiddag gaan werken, de middelste gaat een nachtje kamperen en de jongste doet waarschijnlijk een nieuwe recordpoging voor het gebruik van het woord ‘mama’ op één dag.

Komende week is de laatste schoolweek voor de jongste, dus die is druk aan het aftellen. De meiden mogen de boeken in gaan leveren en het rapport ophalen. We komen zo steeds meer in vakantiemodus.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zo simpel is dan geluk
1 jaar geleden

Hopelijk heb je vandaag de nodige rust kunnen pakken!

Luus
1 jaar geleden

Dat badje ziet er super uitnodigend uit 😀 En ik heb eerder van to good to go gehoord, maar wist niet dat Hema ook meedeed met het gebak! Zou heel gevaarlijk zijn voor mij 😉 Een geluk dat we het hier in dit kleine dorp niet hebben haha.

Irene
1 jaar geleden

Helaas hier bitter weinig winkels die aan too good to go meedoen 🙁
Het zwembadje ziet er zo zalig uit!

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x