Een nieuwe verslaving

Deze week startte bij RTL 4 het programma B&B Vol Liefde, het tweede seizoen. Over het eerste seizoen kwam ik wel eens wat berichten tegen, maar ik heb het nooit gekeken. Omdat het maandag van start ging en in plaats kwam van ‘Kopen zonder kijken’ wilde ik toch eens een poging wagen.

Was dat een verstandige keuze? Ik weet het niet. Wel keek ik de volgende dag weer, alhoewel ik tussendoor nog even overschakelde naar De Slimste Mens. Woensdag besloot ik om gewoon de hele aflevering te kijken en keek ik meteen weer uit naar de donderdag. Want het komt dus iedere werkdag op tv, voor 7 weken (!) lang.

Voor de reclameblokken heb ik inmiddels een goede opvulling gevonden, want op Twitter komt het programma veelvuldig aan bod. Vooral Desiree, de logee van Hans, komt nogal eens ter sprake. Dat is ook niet vreemd, ik vraag me zelfs af of ze niet een actrice hebben ingehuurd. Want wat een bijzonder mens is dat. Erg nadrukkelijk aanwezig, onbeschoft en zich heel erg bewust van de camera’s.

Het is sowieso een bijzondere verzameling van B&B eigenaren en dan zijn ze nog niet eens allemaal geïntroduceerd. Ik kijk dus erg uit naar de afleveringen die nog komen gaan. Gaat Hans Desiree naar huis sturen, zal Astrid nog een beetje ontdooien, gaat Roland met iedere vrouw tongzoenen en hoeveel invloed hebben de ouders van Martijn?

Het zal allemaal duidelijk worden en er zullen nog veel meer vragen ontstaan. Ik heb er in ieders geval een nieuwe verslaving bij.


Voor een verzameling van de meest bijzondere en grappige tweets over B&B Vol Liefde verwijs ik je graag naar de site van The Best Social Media.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] post met de meeste kliks in de afgelopen week, was de post Een nieuwe verslaving van het blog […]

trackback
9 maanden geleden

[…] Vanochtend aan het werk, daarna op de fiets genietend van de zon weer naar huis. Ik begin steeds meer te wennen aan de warmte. En dat is maar goed ook, want er komt nog genoeg aan! Verder een rustige dag vandaag. Even een ronde met de hond, een was ophangen, wat lezen en dan is het vast al weer tijd voor het avondeten. En vanavond weer heerlijk kijken naar B&B Vol Liefde! […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x