Een nieuwe verslaving2 minuten

Deze week startte bij RTL 4 het programma B&B Vol Liefde, het tweede seizoen. Over het eerste seizoen kwam ik wel eens wat berichten tegen, maar ik heb het nooit gekeken. Omdat het maandag van start ging en in plaats kwam van ‘Kopen zonder kijken’ wilde ik toch eens een poging wagen.

Was dat een verstandige keuze? Ik weet het niet. Wel keek ik de volgende dag weer, alhoewel ik tussendoor nog even overschakelde naar De Slimste Mens. Woensdag besloot ik om gewoon de hele aflevering te kijken en keek ik meteen weer uit naar de donderdag. Want het komt dus iedere werkdag op tv, voor 7 weken (!) lang.

Voor de reclameblokken heb ik inmiddels een goede opvulling gevonden, want op Twitter komt het programma veelvuldig aan bod. Vooral Desiree, de logee van Hans, komt nogal eens ter sprake. Dat is ook niet vreemd, ik vraag me zelfs af of ze niet een actrice hebben ingehuurd. Want wat een bijzonder mens is dat. Erg nadrukkelijk aanwezig, onbeschoft en zich heel erg bewust van de camera’s.

Het is sowieso een bijzondere verzameling van B&B eigenaren en dan zijn ze nog niet eens allemaal geïntroduceerd. Ik kijk dus erg uit naar de afleveringen die nog komen gaan. Gaat Hans Desiree naar huis sturen, zal Astrid nog een beetje ontdooien, gaat Roland met iedere vrouw tongzoenen en hoeveel invloed hebben de ouders van Martijn?

Het zal allemaal duidelijk worden en er zullen nog veel meer vragen ontstaan. Ik heb er in ieders geval een nieuwe verslaving bij.


Voor een verzameling van de meest bijzondere en grappige tweets over B&B Vol Liefde verwijs ik je graag naar de site van The Best Social Media.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: