De week van 22 januari

Het lijkt er op dat ik een fijn ritme te pakken heb. Ik zit lekker in mijn vel en heb meer energie om ook in huis weer wat meer aan te pakken. Dat gaat bij mij altijd in golfbewegingen, dus van deze golf moet ik even goed gebruik maken. Door de sneeuw, andere smoesjes en mijn natuurlijke aanleg voor lui zijn schiet het hardlopen er wat bij in.

Maandag

Een korte dag werken en in de middag een extra grote ronde met de auto om boodschappen te gaan doen. Het is de eerste keer in onze nieuwe auto en ik heb altijd wat tijd nodig om te wennen. Dus maak ik er maar een extra groot rondje van. Bij de Lidl vind ik wat gezellige plantjes, die ik gebruik om mijn thuiswerkplek wat meer aan te kleden.

Ik duik ook regelmatig in het boek wat ik nu aan het lezen ben, ik ben zo benieuwd hoe het af zal lopen. Inmiddels heb ik het boek uit en lees je er hier meer over.

Dinsdag

Omdat er een overleg gepland staat, werk ik een hele dag op kantoor. Helaas zijn er geen collega’s van mijn eigen team aanwezig, dus het is wel een beetje alleen. Gelukkig verloopt het overleg verder prima en gaat het werken ook goed. Maar de dag duurde wel wat lang. Fijn dus om ‘s avonds weer thuis te komen en even niets meer te doen. De vaste riedel van Meer dan verwacht, Per Seconde Wijzer en de finaleweek van De Slimste wordt bekeken. Met die laatste twee wordt er ook nog wat met de hersenen getraind, want ik doe vaak fanatiek mee met de vragen.

Woensdag

Van de woensdagochtend probeer ik mijn vaste hardloopmoment te maken, maar dat wil nog niet lukken. Omdat het mijn enige vrije dag in de week is, wil ik die vaak gebruiken voor andere dingen. Naar de kapper of naar de fysio, zoals deze ochtend gepland staat. Ik heb al een tijdje last van mijn nek en schouder, dus daar wil ik naar laten kijken. Het wordt los gemasseerd en ik krijg oefeningen mee. Nu nog zorgen dat ik die oefeningen regelmatig doe, dat wil er nogal eens bij inschieten.

Donderdag

Wat een mooi begin van de dag met die mooie kleuren in de lucht! Onderweg naar mijn werk moet ik echt even stoppen om wat foto’s te maken. Vandaag wordt thuis de laadpaal voor de auto geplaatst en is er tijdelijk geen stroom, dus dan maar weer naar kantoor. Gelukkig deze keer wel collega’s van mijn team aanwezig en het is meteen een stuk gezelliger. De tijd vliegt om en ik kan alweer naar huis. Ik moet nog wel even een uurtje inbellen, maar tussendoor kan ik nog even ontspannen. Het idee om dan even te gaan hardlopen verdwijnt vrij snel weer uit mijn hoofd.

Vrijdag

Door het uurtje extra heb ik vandaag een uurtje eerder weekend. De laatste twee uurtjes word ik heerlijk begeleid door FIP, vooral in de middag en op zondag mijn favoriete radiozender. Als ik mijn computer heb afgesloten race ik nog snel even naar de Appie voor wat boodschappen. Ook op vrijdag eten we op tijd, omdat de meiden dan naar de dansschool gaan.

Wij ploffen rustig op de bank in afwachting van de finale van De Slimste. Het wordt nog best een spannende ontknoping en een mooie winnaar. De middelste is naar een feestje en gelukkig haalt Joris haar op. Ik ben wel weer klaar met de week. We gaan ook niet te laat naar bed, want het weekend gaat weer vroeg en sportief van start.

Zaterdag

Brrrr, mijn telefoon geeft 0 graden aan. En het ziet er ook koud uit buiten. Dat is altijd wel een drempel om te gaan hardlopen. Maar ik kleed me goed aan en ben klaar om te gaan hardlopen bij de atletiekvereniging. Ondanks dat ik al even niet heb gelopen, gaat het eigenlijk heel goed. Ik loop een fijn tempo en we lopen ook nog eens een behoorlijke afstand. Een goed begin van de dag! De jongste wint ook nog eens met voetbal, dus de zaterdag is bij deze al geslaagd. πŸ™‚

Daarna volgen de zaterdagactiviteiten van boodschappen doen en wat huishoudelijke dingen. Tussendoor ga ik nog even bij mijn vader op de koffie.
Na het eten kijk ik met de middelste naar De echte meisjes in de jungle. Een hilarisch programma wat ik met verbazing naar kan kijken. Later op de avond volgt het serieuzere werk, namelijk Wie is de Mol. Tot nu toe vind ik het een heel spannend seizoen met leuke wendingen.

Zondag

Vandaag staat er helemaal niets op het programma. Deze blog schrijven, wat boodschappen doen, een wasje draaien. Alles op een lekker rustig aan tempo. Met het vooruitzicht dat ik morgen niet hoef te werken, het geeft me dan net even wat meer rust. Het zonnetje schijnt ook heerlijk, ik heb fijne muziek op de achtergrond.

Misschien dat ik nog wat ga lezen, The Sims nog even speel. Ik zie wel hoe het allemaal loopt vandaag. Het wordt in ieders geval een relaxte afsluiting van deze week.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zo simpel is dan geluk
Zo simpel is dan geluk
3 maanden geleden

Wauw, de foto’s met de roze/lila luchten zijn echt prachtig!
Samen met collega’s op kantoor lijkt mij inderdaad ook een stuk gezelliger.

mevrouw Niekje
mevrouw Niekje
3 maanden geleden

Prima week Aukje, lekker hardlopen, ondanks de kou. Geeft een voldaan gevoel stel ik me zo voor! Ik had een leuke ontmoeting afgelopen zaterdag, na jaren geen contact! Vandaag echt genoten van het zonnetje, wat maakt dat de wereld een stuk mooier!

Luus
Luus
3 maanden geleden

Wauuww, die lucht! Zo mooi altijd! Ik heb hem dit jaar nog niet zo vaak kunnen vangen met mijn telefoon helaas. Altijd zo bijzonder om te zien!

Irene
Irene
3 maanden geleden

Die ochtendfoto’s, zo mooi! <3 Fip is hier ook favoriet πŸ™‚

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x