De week van 20 november

Je hebt van die weken met hoogte- en dieptepunten. Ik denk dat deze week de dieptepunten in de meerderheid waren. Niet zo direct met wat er zich afspeelde, maar vooral wat er in mijn hoofd gebeurde. Waar ik dan zelf weer van baal, waardoor het ook niet meteen beter wordt.

Maandag

Deze week staat in het teken van de verkiezingen. Nou ja, de laatste weken ontkom je al niet aan allerlei lijsttrekkersdebatten, maar nu kun je er helemaal niet meer omheen. Ik zap er eigenlijk een beetje langs, ik weet toch waar ik op ga stemmen en daar gaan de debatten geen invloed meer op hebben.

Dinsdag

Een lange werkdag, die in de avond wordt afgesloten door Bureau Rotterdam. Verder onderneem ik niet zoveel, ik kan het ook niet veel spannender maken. 🙂

Mijn gemoedstoestand
Dat is lang geleden, zuurkool

Woensdag

En dan is het zover, de dag van de verkiezingen. We gaan in de ochtend al stemmen in het Raadhuis. Het is best druk, we moeten even in de rij. Onze oudste is ook mee, ze mag voor het eerst gaan stemmen. De dag verloopt verder rustig, totdat we ‘s avonds de eerste exitpoll voorbij zien komen en duidelijk wordt dat de PVV een flinke winst behaald. Misschien ben ik heel naïef geweest, maar ik had dit niet zo verwacht. Ik ben teleurgesteld en vraag me ook af wat er gaat gebeuren als er daadwerkelijk een kabinet is.

Donderdag

De nieuwssites worden door mij vandaag veel bezocht. Ik ben wat chagrijnig en begrijp het gewoon niet. Fietsen naar mijn werk helpt om mijn hoofd leeg te maken. Als ik terug fiets, pak ik weer de route die laatst heb ontdekt. Binnendoor met een stukje door de stad. Daar vrolijk al wel wat van op. Het is trouwens niet zo’n hele grote ontdekking, er loopt gewoon een heel stuk fietspad. Maar met mijn richtingsgevoel kies ik vaak voor de weg die ik al ken. 🙂

Vrijdag

Na een dag werken, en pfff het is soms behoorlijk druk, staat er een theaterbezoek op het programma. Eigenlijk heb ik er niet zo’n zin in. Ik ben moe, zit niet lekker in mijn vel en wil gewoon op de bank hangen. Maar als we dan aankomen bij het Chasse Theater in Breda ben ik blij dat we er zijn. Wat een super mooi theater is dat. We waren er al wel eens eerder, maar kon me het niet zo herinneren.
De voorstelling van The Analogues was ook ontzettend goed, heerlijk die muziek van The Beatles. Alleen kregen we tijdens de voorstelling ineens een appje van de middelste dat de jongste ziek was geworden. Er was lichtelijke paniek. Dus na de voorstelling was het snel naar de huis. De rust was wedergekeerd, er moest alleen nog wel wat worden opgeruimd. En de rust was ‘s nachts weer verdwenen, omdat de jongste maar bleef overgeven. Joris verdiend hier alle credits, die is er echt veel vaker uit geweest dan ik.

Tijdens de pauze
Een wenteltrap in de wc’s
The Analogues
Nog steeds hoog water

Zaterdag

Het hardlopen had ik al afgezegd voor vandaag, de aannemer zou in de ochtend langs komen. En na een gebroken nacht was ik blij dat ik nog nergens naartoe moest. De aannemer kwam ook pas eind van de ochtend. Met hem hebben we gekeken naar wat we willen verbouwen aan ons huis. Sowieso moet de badkamer worden aangepakt, maar zo gaandeweg komen er steeds meer ideeën bij. Ik zie alleen wel op tegen zo’n grote verbouwing. En ik ben benieuwd welk prijskaartje er aan zal hangen. Kunnen we dan niet beter gaan verhuizen? Of het toch meer in delen doen. Genoeg om over na te denken.

Zondag

Inmiddels is de middelste ook niet fit, dus die doet niet mee aan een cross wedstrijd die in de ochtend zou zijn. Met deze ziekenboeg wordt het een weekend met weinig op het programma. Ik vind dat wel lekker, maar Joris springt nog even op zijn fiets. Die heeft een blessure en mag niet hardlopen. Maar die moet even wat energie kwijt en komt na een uurtje helemaal onder de modder weer terug.

Inmiddels is het alweer dinsdag in een nieuwe week en wordt het echt tijd om dit bericht af te ronden. En hopelijk wordt die nieuwe week een betere week.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
6 maanden geleden

Spannend, zo’n potentiële grote verbouwing op de agenda. Ik begrijp dat je er tegenop ziet, ik vond het echt de minst fijne tijd ooit in ons huis, maar ik ben nu wel blij dat het gedaan is (ook al is het nog niet af – we doen het ook allemaal zelf dus dat duurt wel langer).
Ik hoop dat deze week beter voor je was/is!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x