De week van 31 juli

En dan is het weer terug in het normale leven, dus deze week weer een ‘gewoon’ weekoverzicht. Nou ja, gewoon. Ik merk dat ik na onze reis naar Tanzania in pauze-stand ben geschoten, ook wat foto’s maken betreft. Een rustig aan weekje dus, met weinig beeldmateriaal. πŸ™‚

Maandag

Nou ja, helemaal gewoon is het dus niet. Want deze nieuwe week start hoog in de lucht. In het vliegtuig, op weg naar Nederland. Ik probeer te slapen, maar dat wil niet zo lukken. Uiteindelijk lukt het wel om een beetje te slapen, maar een optimale nachtrust is het zeker niet.
Om 8 uur landen we op Schiphol en het is zo fijn om dat vliegtuig uit te kunnen. Helaas moeten we nog wel wat geduld hebben bij de koffers, maar als die er eindelijk zijn kunnen we naar huis. Even wat slapen en dan aan de slag met de was.

Dinsdag

Het is fijn om weer in mijn eigen bed te slapen. Niet dat we in Tanzania zulke slechte bedden hadden. Nou ja, op één plek na. Maar toch slaapt mijn eigen vertrouwde plekje het best.
Uitslapen wil alleen weer niet lukken. Ik weet niet of er ooit nog een moment gaat komen dat ik uit kan slapen. Het zou misschien best eens fijn zijn, maar ik vind het ook gewoon fijn om de dag op tijd te beginnen.

Vandaag ga ik maar weer door met de was. Balen dat het zo’n slecht weer is, want alles hangt nu binnen te drogen. Dat schiet niet echt op.
In de avond halen we Puk weer op bij het dierenpension. Die heeft daar gelogeerd toen wij weg waren. Hij heeft het weer goed gedaan en is zelfs wat aangekomen.

Wasjes draaien
Ontbijt

Woensdag

Die eerste dagen thuis is het vooral opruimen, wassen en nog even genieten van het niets hoeven te doen. Ik maak alvast een voorzichtig begin met het sorteren van mijn foto’s. Dat is nogal een werk, want ik ben met meer dan 1000 foto’s terug gekomen. Maar ik ben best wel kritisch, dus er zullen er een hoop sneuvelen.

In de avond komen we al snel in een vaste structuur terecht. De Slimste Mens is maandag weer begonnen en B&B Vol Liefde is natuurlijk nog bezig. Die laatste staat standaard ingesteld om op te nemen. Dus kijken we eerste De Slimste Mens en daarna kunnen we B&B terug kijken en de reclames doorspoelen. Prima avondje zo. πŸ™‚

Donderdag

De dag start ik met het maken van het tweede verslag van onze vakantie voor op mijn blog. Vandaag is mijn laatste vrije dag, want morgen mag ik weer aan de slag. Joris is al vanaf dinsdag weer aan het werk. Dat is toch wel behoorlijk pittig voor hem.

Vrijdag

Al vroeg rijd ik richting Tilburg, de eerste werkdag na mijn vakantie. Het voelt haast bijna als mijn echte eerste werkdag. Want na zo’n 6 weken na het starten bijna 3 weken vakantie, dan voelt het weer allemaal erg nieuw en spannend. Vooral dat eerste telefoontje, want weet ik het nog allemaal wel? Maar na de eerste telefoontjes zit ik er wel weer lekker in. Ik merk wel dat ik wat moet opstarten, weer wat moet wennen, maar het valt me zeker niet tegen.

‘s Avonds voelt het ook als een eerste werkdag, want het heeft er wel weer ingehakt. In de loop van de dag kwam er ook een keelpijn steeds meer vervelen. Nee, ik voel me niet helemaal fit.

Rondje hondje
Regenachtige zondag

Zaterdag

In de ochtend nog steeds last van mijn keel, wat hoofdpijn en ben ik aan het snotteren. Hardlopen sla ik maar over vandaag. Jammer, want woensdag ging het best lekker. Maar nu heb ik daar echt geen zin in.
Even wat boodschappen doen en ‘s middags met mijn vader naar de opticien voor een nieuwe bril. Zijn ogen worden uitgebreid getest en we slagen voor een mooi montuur. Net wat anders dan hij nu heeft, maar het staat hem goed.

En zaterdagavond is een mooie avond voor een film. We hebben Apple TV 3 maanden op proef, dus zoeken we daar een film uit. Het wordt ‘Luck‘, maar die naam mag je vergeten. Wat een zoetsappige film is dat!

Zondag

Het regent al flink als ik wakker word, wat verveelt dat toch snel. Maar goed, ik had al wel bedacht dat dit een mooie dag zou zijn om de Sims weer aan te zwengelen. Verder staat er niet heel veel op het programma. In ieders geval dit bericht maken en het WK wielrennen kijken. Ze starten in Edinburgh, dat blijft toch een mooie stad. Het is al een hele tijd geleden dat we daar waren, al bijna 19 jaar.

Komende week is het al weer de vierde week van de zomervakantie. Ik ga weer volledig aan het werk, ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Verder staat er een film op het programma en een dagje naar Eindhoven. Dus waarschijnlijk ook wat meer foto’s volgende week. πŸ™‚

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
10 maanden geleden

Al met al weer een mooie week, .

Mevrouw Niekje
10 maanden geleden

Vervelend dat je niet lekker was, en dan ook nog dat snertweer, toch heb je er nog een leuk verslag van gemaakt!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x