De week van 10 juli

Deze week tellen we af naar de zomervakantie. Nou ja, voor de middelste en de oudste is dat niet echt het geval. De jongste kan op het uur precies vertellen hoe lang het nog duurt. πŸ™‚

Maandag

De week begint met een korte dag thuis werken, dat vliegt voorbij. Daarna thuis wat aanrommelen. In de avond rijd ik naar Goirle voor een etentje met oud-collega. EΓ©n van de collega’s is 25 jaar in dienst en dat moet natuurlijk gevierd worden! Het is een gezellig etentje en voelt al snel weer vertrouwd. Leuk om iedereen weer te zien en om even bij te kletsen.

Dinsdag

Vandaag een hele dag naar kantoor en daarna gebeurt er niet meer zoveel. Ik merk dat de trainingen van de afgelopen weken veel energie hebben gekost en dat ik die nog niet terug heb. Ik ben ook gewoon toe aan vakantie. Dus dat wordt lui op de bank. Kan ik mooi de aflevering van B&B Vol Liefde terugkijken, want gisteren miste ik de eerste aflevering. Wat is het toch een heerlijk programma!

Pluis
In de voortuin

Woensdag

De ochtend begint met een rondje hardlopen. De laatste tijd komt dat er echt te weinig van en ik merk ook dat het dan steeds lastiger wordt om mezelf te motiveren. Maar dit rondje heb ik dan toch maar weer gedaan.
Daarna ga ik koffie drinken en een bbq plannen met vriendinnen. Nou ja, het wordt vooral even bijpraten, die bbq is zo gepland.

Voor de jongste en middelste staat de tandarts op het programma. Ik ben altijd zo blij als ik zelf niet hoef. Ik heb een aardige tandarts, maar ik vind het echt altijd verschrikkelijk.

‘s Avonds loop ik met de jongste een rondje door het dorp om de hond uit te laten en om eens te bekijken hoe het gaat met de opbouw van de kermis.

Donderdag

In de middag ga ik even bij ons pap op de koffie en daarna haal ik de jongste van school. We hebben namelijk een shopdate om nog wat kleding voor de vakantie te vinden. Ik neem wel eens wat voor hem mee, maar hij kan soms kieskeurig zijn. Na een paar winkels geef ik het al bijna op, tot hij toch wat vindt wat hij leuk vindt. Daarna kunnen we bij de Hema nog mooi wat aanvullen met shirtjes en korte broeken. Fijn!
Natuurlijk moeten we weer even kijken hoe het met de kermis gaat, dus doen we nog een rondje en kopen we onderweg ook nog een paar slippers.

Kadootje voor de juf
Otis

Vrijdag

De laatste werkdag en meteen een lange thuiswerkdag. Ik vind dat wel lekker hoor, met slippertjes of op blote voeten achter de computer. De hele dag zitten is wel wennen en ik moet er op letten dat ik regelmatig van mijn plek af ga en even mijn benen strek. Na de vakantie ga ik het hardlopen ook weer goed oppakken, zodat ik voldoende in beweging blijf.

De jongste heeft het vandaag beter bekeken, die is om 12 uur al uit en mag lekker gaan bijkomen tijdens zijn 6 weken vrij.

Zaterdag

Mijn poging om uit te slapen mislukt, helaas. Dat zou ik toch echt graag weer een keer doen, lekker uitslapen. Nou ja, dat komt wel weer een keer. Mijn hoofd zit gewoon nog te vol, dus als ik dan wakker wordt, gaat mijn hoofd ook meteen aan en kan ik niet meer slapen.

Het is een rustige zaterdag, waarbij we ‘s middags naar de Tour de France kijken en in de avond bij vrienden gaan bbq-en. Een gezellige en lekkere bbq.

Jeugdsentiment onder werktijd
Op de kermis

Zondag

En weer vroeg wakker. Maar er is genoeg wat ik vandaag wil doen. Sowieso nog een aantal wassen draaien, mijn blog bijwerken en als ik dan toch zo vroeg wakker ben, kan ik ook wel even The Sims aanzwengelen. πŸ™‚

We kijken ‘s middags weer een etappe van de Tour en zien een deel van peloton vallen door de arm van een toeschouwer. Echt, ik zou zo boos zijn als wielrenner.
‘s Avonds gaan we naar de kermis met ons pap. Ik heb het idee dat die kermis ieder jaar minder wordt. Er is ook een attractie, helemaal aan het eind van de kermis dicht. Het ziet er meteen heel mistroostig uit. Ik doe met de middelste mee aan de Kamelenrace en ik win een mooie sleutelhanger.
De jongste en de oudste gaan vooral voor de snelle dingen en ik kijk dan graag, maar ga er zelf echt niet in!

Als ik zo terug kijk was het een prima weekje. De komende weken zullen wel wat anders gaan lopen, dus het kan zomaar zijn dat de weekoverzichten iets later te lezen zijn.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
11 maanden geleden

Best een leuke week, hoor, met van alles wat!
En “na de vakantie pak ik het wel weer” is zo herkenbaar.
Fijne vakantie en ik hoop dat je toch wel een paar keer echt kunt uitslapen πŸ˜‰

Blog by Linda
11 maanden geleden

Klinkt als een fijne week! Logisch dat je nog wat moet bijkomen van alle trainingen.

Heidi
10 maanden geleden

Wat een fijne weekje nog.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x