De week van 3 juli

Maandag

Na een nachtje slapen in Roosendaal pak ik de trein naar Goes. Dat is wel fijn, weten dat je op tijd aankomt, niet hoeft te rennen voor een trein.
Op de terugweg verloopt het weer net even anders. Ik haal mijn aansluitingen, wat iedere keer weer spannend is, maar helaas valt in Tilburg mijn aansluitende trein uit. Dus dat wordt weer wat langer rondhangen op het station. Ik ben dus wat later thuis, het vooruitzicht van een vrije dag is dan wel erg fijn.

Dinsdag

Een dag vrij, weer even bijkomen. Eigenlijk moet ik op deze dag gewoon rustig aan doen, mijn rust nemen, maar dat lukt meestal niet zo goed. Er is van alles in huis wat ik nog moet doen, ik wil even bij ons pap op de koffie en er ligt natuurlijk ook altijd genoeg was. Ik ben gewoon nog zoekende naar een fijn ritme. Hopelijk gaat het steeds beter lukken om dat te pakken te krijgen.

Regendruppels vanuit de trein
Harry-tas gespot

Woensdag

Het regent en waait flink als we onderweg zijn naar Goes, maar gelukkig geen code rood. Wel een behoorlijke vertraging, dus te laat. Niets aan te doen natuurlijk, maar ik baal er wel van. Het heeft gelukkig geen invloed op mijn beoordelingsgesprek. De trainingen heb ik goed doorlopen en ik mag blijven! Heel fijn, ik heb het goed naar mijn zin, heb leuke collega’s en het werk is leuk om te doen. Helemaal fijn dat we allemaal, we zijn met z’n 4-en gestart, het goed hebben doorlopen. Mooi is dat ook dat je zo snel een band met iemand op kan bouwen, terwijl we allemaal zo verschillend zijn!

Donderdag

En dan is het de dag dat iedereen wordt gevraagd om op kantoor te werken. Een soort ‘leer je collega kennen’. Waarbij gewerkt wordt, maar ook tijd is voor nadere kennismaking. Zoveel nieuwe gezichten.
Het is een erg leuke dag en geeft meteen ook veel inzichten in wie waar werkt. Fijn ook dat ik heerlijk op de fiets kan, dus geen last van vertragingen. Op de terugweg haal ik even pizza voor de jongste en voor mij, want we zijn met z’n tweetjes thuis. Prima manier om de dag af te sluiten.

Onze vechtersbaas
Mijn nog wat kale thuiswerkplek

Vrijdag

Vandaag is mijn eerste thuiswerkdag, toch wel weer een beetje spannend. Maar ook erg fijn, want vanavond is de diploma-uitreiking van de oudste en die wil ik zeker niet missen door een trein die niet rijdt. Dus hoe fijn is het om al thuis te zijn, er valt meteen een hoop stress weg. En het bevalt me prima, ook al voelt het nog wel wat onwennig.

‘s Avonds is dus de diploma-uitreiking, dan is het helemaal echt. Een leuke avond met voor iedereen een persoonlijk woordje van de mentor. En wij zijn natuurlijk super trots!

Op de weg naar huis komt het nieuws binnen dat het kabinet is gevallen. Iets wat niet geheel onverwacht is. Ik vind het een sluw plan van Rutte, ik denk echt dat hij daar op aan heeft gestuurd. Benieuwd hoe de komende tijd gaat verlopen en wanneer we naar de stembus mogen.

Zaterdag

Deze tropische temperaturen zijn niet aan mij besteed, ik ga dan in de pauzestand. Hardlopen sla ik dus ook maar even over. Het is wel fijn weer om lekker wat te lezen. Dat kost niet veel inspanning en ik kom mooi weer wat verder in mijn boek.

Er zijn veel feestjes overal, de middelste en oudste zijn dus niet thuis. Samen met de jongste kijken we ‘s avonds een film. Hij zoekt Slumberland uit, die we kijken via Netflix. Eigenlijk best een leuke film.

Diploma!!
Beestjes

Zondag

Joris is al vroeg weg, dus uitslapen wil helaas weer niet lukken. Het is ook te warm om in bed te blijven liggen. Het wordt vandaag een fijne luie zondag, er staat niets op de planning. Gewoon even helemaal niets. Lekker wat lezen, de Sims een keer aanzwengelen, deze blog schrijven en tussendoor wat boodschappen doen.
Ondertussen zijn we in afwachting van het onweer dat er aan komt, maar dat uiteindelijk hier alleen maar een fikse regenbui blijkt te zijn.

En hoe was jouw week? Ben je het warme weekend goed doorgekomen?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
11 maanden geleden

Je thuiswerkplek ziet er wel gezellig uit vind ik! En hoera!!!! voor dat je op je werk mag blijven πŸ˜€

Zo simpel is dan geluk
11 maanden geleden

Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Fijn dat je het er naar je zin hebt.

Blog by Linda
11 maanden geleden

Wat goed dat positieve beoordelingsgesprek, gefeliciteerd! πŸ˜€

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x