De week van 15 mei
21 mei

Related Posts

4 Comments

 1. Blog by Linda

  Wat goed dat je uitgenodigd was voor een tweede ronde, ik duim voor je!

 2. Adriaantje

  Fijn dat je een 2e uitnodiging kreeg en wat je er over vertelt klinkt best positief.
  Ik ken beide notebooks niet, maar werd er wel enthousiast over.
  “Geen geknoei na een foutje 🙂 “

 3. Irene

  Ik heb zo’n Moyu boekje! Maar ik moet zeggen dat ik ‘m niet super vaak gebruik. Ik hou meer van het gevoel van met pen op papier schrijven. En ik moet ook zeggen dat ik het altijd met een natte doek schoon moet maken, anders blijft er toch een soort zwarte waas achter maar misschien ligt dat aan de pen die ik gebruik.
  Wat goed ook dat je zo’n fijn gesprek had!

 4. Mevrouw Niekje

  Leuk dat je een tweede gesprek hebt gehad en enthousiast bent, ik duim dat het jouw baan wordt! Lekker zo’n week met vrije dagen he? En dit komende weekend ook weer een extra dagje, ik zou er zo aan kunnen wennen! 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.