De week van 16 januari
22 jan

Related Posts

4 Comments

 1. Aritha

  Leuk om je verslagje te lezen. Je selfie maakte dat ik doorklikte via Huisvlijt. Zo gaat dat. Die studie, heel veel succes ermee.

 2. Mevrouw Niekje

  Hoi Aukje, nog van harte gefeliciteerd met je 45e verjaardag! Ik ben zelf (bijna) altijd vrij wanneer ik jarig ben, het is 99 van de 100 keer dan herfstvakantie. Ik vier het niet echt, maar eet wel een gebakje met mijn man, vader en zijn partner. Soms gaan we uit eten, maar is ook geen must. Fijne nieuwe week! xx

 3. Zo simpel is dan geluk

  Oeps, je verjaardag gemist. Bij deze alsnog gefeliciteerd!
  Prachtig zo’n witte wereld, maar ik ben ook niet zo’n held om er doorheen te rijden of fietsen.

  1. Aukje

   Het is mooi om te zien, maar ben ook wel weer blij dat het weer weg is. Ik ben eigenlijk wel weer toe aan de lente. 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.