De week van 28 november

Maandag

Weer een nieuwe week en deze start weer met een korte dag werken. Ik heb een fijn persoonlijk gesprek, waardoor ik voor mezelf weer eens wordt bevestigd dat ik wel op de juiste plek zit. Het zou prettig zijn om wat meer zelfvertrouwen te kweken, want die onzekerheid is helemaal niet nodig. Dat is dat al beter ga beseffen, en daar ook veel bewuster van ben, vind ik al een goede ontwikkeling.

Dinsdag

Het is een rommelige dag vandaag, ik ben met van alles en nog wat bezig. Het zal wel komen door de decembermaand die eraan zit te komen. Of Sinterklaas die in het land is, of misschien wel door het donkere weer buiten of spanning voor de wedstrijd van Nederland op het wk. Er is genoeg te verzinnen. πŸ™‚
De wedstrijd zie ik maar half, ik luister nog een stukje op de radio op weg naar huis. Maar volgens mij mis ik er niet zoveel aan. In de avond kijkt alleen de jongste naar het voetbal, terwijl ik met de middelste kijk naar Bureau Arnhem.

Woensdag

Wat fijn, een hele dag thuis. Ik begin actief met een rondje hardlopen. Als ik dat niet meteen in de ochtend doe, dan schuif ik dat de rest van de dag voor me uit en komt het er uiteindelijk niet van. Het lopen gaat best lekker, dus dat is een fijne meevaller. Daarna nog even snel het dorp in voor wat Sinterklaas-inkopen en wat boodschappen. De ochtend vliegt op woensdag altijd voorbij.
‘s Middags ga ik met de jongste aan de slag voor de Sinterklaassurprise. Hij heeft echt een hekel aan knutselen, dus je kunt wel raden wie het meeste knutselwerk doet. We maken er maar niet een al te ingewikkeld project van.

Donderdag

Een ochtend waar ik nog wat laatste voorbereidingen doe voor een Sinterklaasviering op het werk en ik ook wat dingen af kan ronden, die er al een tijdje lagen. Na een werkoverleg en een training ben ik wel een beetje gaar. De avond is dus om rustig bij te komen, er staat niet meer zoveel op de planning.

Oh, en dan vergeet ik. bijna dat dit natuurlijk ook de dag is van de start van de Decemberchallenge! En het eerste vakje van de adventskalender mag open. Ik kon me niet inhouden en heb er eentje van The Body Shop. Iedere dag een kadootje. πŸ™‚

Vrijdag

Omdat ik in de middag en avond ga werken, doe ik de ochtend rustig aan. Ik kijk ook maar even een aflevering van The White Lotus, het tweede seizoen. Ik vind het wel een grappige serie, het is soms wat raar en ik vraag me steeds af wie er dood zal gaan.
In de middag en avond vieren we Sinterklaas met de bewoners van een afdeling. De jongste haal ik tussendoor even op, want hij mag Piet spelen en krijgt als taak om kadootjes uit te delen. Het is erg gezellig, volgens mij een geslaagde activiteit. Wel jammer dat ik mijn telefoon verloor, maar die werd gelukkig weer gevonden, dus we konden tevreden weer naar huis.

Zaterdag

Een rustig begin van de zaterdag. Voor een aantal gezinsleden staat er sport op het programma. Maar ik doe waarschijnlijk morgen een poging. Alhoewel ik wat opzie tegen de kou. Samen met de jongste doe nog wat laatste inkopen voor onze eigen Sinterklaasviering en we gaan aan de slag met de surprise, die we mooi helemaal afronden.
Natuurlijk kijken we naar het Nederlands Elftal, die doorgaan naar de kwartfinales.

Zondag

Vandaag vieren we thuis Sinterklaas. We hebben lootjes getrokken en kadootjes gekocht. Geen surprise, geen gedicht. πŸ™‚ Mijn vader doet dit jaar ook mee, dat is wel zo gezellig. Maar dat is vanmiddag pas.
Eerst heb ik even mijn weerstand tegen de kou overwonnen en ben ik gaan hardlopen. Anders ga ik die 5 kilometer natuurlijk nooit halen! En brrrrr, het was ook echt koud. Het eerste stukje dan, eenmaal opgewarmd ging het eigenlijke wel lekker.

Zo, dat was het wel weer, een fijne week. Komende week verwacht ik een rustig weekje. Hier thuis geen Sinterklaas mee, we kunnen ons nu helemaal gaan voorbereiden op de kerst. Heb je de kerstboom al staan?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marijke
1 jaar geleden

Lekker staaltje zelfdiscipline heb je opgebracht deze week met hardlopen, hoor, goed bezig!

Adriaantje
Adriaantje
1 jaar geleden

Dat ziet er uit als een fijne week.! en ja die zondag… wat was het koud!!
Super dat je toch doorzette.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x