Het is een soort boemerang, dat hardlopen
18 sep

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Geweldig, ik wens je succes.
Inderdaad, ik vind de ochtend ook fijner.
Knap met zo’n abonnement, leuk stokje 😉
Hardlopen zit er voor mij niet in, maar dan wandel ik wel hard..
Ook op vaste dagen… en dan niet te streng, wisselen mag.

Nicole Orriëns
1 jaar geleden

Wat leuk dat je het hardlopen weer heb opgepakt. Het is de kunst om ‘het haakje’ in jezelf te vinden dat je motiveert. Bij mij is dat de belofte dat ik me na mijn hardlooprondje altijd beter voel, en dat de koffie extra lekker smaakt : )

Ilona
1 jaar geleden

Wat ben je goed bezig. Ik ben ook dol op Evy en hoop het hardlopen snel weer op te kunnen pakken. Ik was bijna bij de vijf kilometer en toen had ik een ongelukje en daardoor een hersenschudding. Zo balen als je lekker in het ritme zit. Succes!

Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Heerlijk toch dat bewegen! Ik ben geen hardloopster, maar ga wel iedere dag naar de sportschool voor 1/2 uur stevig stappen op de loopband en 1/2 uur flink doortrappen op de fiets. Ik fiets daarnaast buiten ook alles en met mooi weer een extra rondje. Zou het bewegen voor geen goud willen missen!

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x