Insta-irritaties
11 aug

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 jaar geleden

Oh man, ik voel het. Ik erger me ook groen en blauw aan Instagram tegenwoordig. Mijn feed zag er een tijd uit alsof elke foto een reel was maar dat is gelukkig weer weg. Maar ik stoor me echt enorm aan alle foto’s en vooral ook filmpjes van mensen die ik niet volg. Daarvoor bestaat toch die ‘ontdek’ pagina? Ik snap niet waarom ik vooral opgedrongen content te zien krijg.
Sowieso hou ik ook meer van foto’s dan van filmpjes. Ik zit er de laatste tijd ook vaak aan te denken of ik er zelf nog wel iets uithaal. Ik denk dat ik de app maar gewoon een tijdje van mijn telefoon ga doen.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x