29. Stelletje oplichters
01 mrt

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liesbethblogt
1 jaar geleden

Het is niet helemaal mijn genre en van die laatste zin denk ik dan vooral dat alles nep is.

Marieke
Marieke
1 jaar geleden

Heb je de “biggest little farm” gezien? Iets heel anders. Ik vond het inspirerend, ontroerend en grappig. Ik ben nu nog bij aflevering 8 van “Inventing Anna”. Ik had me ook een beetje verkeken op de term “miniserie”, maar ben nu toch wel benieuwd hoe het afloopt.

Irene
1 jaar geleden

Ik heb wat research gedaan door Inventing Anna en veel dingen zijn toch wel echt gebeurd blijkbaar zoals die periode in Marokko (in grote lijnen dan, ik denk dat vooral de details verzonnen zijn). The Tinder Swindler staat al een tijdje op mijn lijstje maar daar moet ik nog aan beginnen. Ben wel super benieuwd!

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x