Meteen naar de inhoud

16. Negen1 minuten

Je ziet ze nu op Instagram al steeds meer voorbij komen, de beste negen foto’s van het afgelopen jaar. Alhoewel beste misschien niet het juiste woord is, het zijn eigenlijk de foto’s met de meeste likes en de meeste reacties. En ik kan het niet laten om er ook niet eentje te maken. Dus daar komt ie:

Een mooie terugblik op het jaar en aan de foto’s te zien was het ook een goed wandeljaar. Aangevuld met een gezellige selfie en een schattige Otis.

Challenge

Voor komend jaar heeft zich het idee weer in mijn hoofd genesteld om een 365-dagen challenge aan te gaan. Om elke dag een foto te maken voor Instagram. Die poging ondernam ik al eens eerder en strandde uiteindelijk. Maar het levert uiteindelijk een leuke terugblik op van het afgelopen jaar, dat is tenminste de bedoeling.

Goede voornemens

Het voornemen voor een challenge brengt me bij andere goede voornemens. Waarvan ik me steeds voorneem ze niet te maken, maar die zich toch steeds meer vormen in mijn hoofd. Want eigenlijk wil ik komend jaar toch wat meer gaan bloggen, meer ondernemen met ons gezin, beter voor mijn planten zorgen, minder spullen kopen en een opgeruimder huis hebben.

Maar voordat ik dan echt aan de slag ga met die voornemens, wil ik je een hele fijne jaarwisseling wensen! Laten we van 2022 een mooi jaar maken.

1 reactie op “16. Negen1 minuten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: