16. Negen

Je ziet ze nu op Instagram al steeds meer voorbij komen, de beste negen foto’s van het afgelopen jaar. Alhoewel beste misschien niet het juiste woord is, het zijn eigenlijk de foto’s met de meeste likes en de meeste reacties. En ik kan het niet laten om er ook niet eentje te maken. Dus daar komt ie:

Een mooie terugblik op het jaar en aan de foto’s te zien was het ook een goed wandeljaar. Aangevuld met een gezellige selfie en een schattige Otis.

Challenge

Voor komend jaar heeft zich het idee weer in mijn hoofd genesteld om een 365-dagen challenge aan te gaan. Om elke dag een foto te maken voor Instagram. Die poging ondernam ik al eens eerder en strandde uiteindelijk. Maar het levert uiteindelijk een leuke terugblik op van het afgelopen jaar, dat is tenminste de bedoeling.

Goede voornemens

Het voornemen voor een challenge brengt me bij andere goede voornemens. Waarvan ik me steeds voorneem ze niet te maken, maar die zich toch steeds meer vormen in mijn hoofd. Want eigenlijk wil ik komend jaar toch wat meer gaan bloggen, meer ondernemen met ons gezin, beter voor mijn planten zorgen, minder spullen kopen en een opgeruimder huis hebben.

Maar voordat ik dan echt aan de slag ga met die voornemens, wil ik je een hele fijne jaarwisseling wensen! Laten we van 2022 een mooi jaar maken.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anouk1968
2 jaren geleden

Mooie foto’s! Zeker mee doorgaan!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x