De week van 25 december

De week van kerst en oudjaar, de laatste week van het jaar. Ik kan het erg waarderen dat de laatste dag van het jaar op een zondag valt en er maandag een nieuwe week, nieuwe maand en een nieuw jaar begint. πŸ™‚ Maar eerst nog even terugkijken naar de afgelopen week.

Maandag

Het is Eerste Kerstdag en we starten rustig op na een gezellige kerstavond. Ik geniet nog even na van de eau de toilette die ik kreeg. In de middag gaan we naar mijn vader voor een traditioneel gourmetavondje. We kijken ook nog naar de Top 2000 op tv en proberen onze ingestuurde berichten te spotten.
Het is een prima rustig aan kerstdag en eigenlijk zijn dat ook de fijnste. Gewoon gezellig samen, niet teveel poespas, helemaal prima.

Dinsdag

Op Tweede Kerstdag staat er niets op de planning en ga ik nog even een ronde hardlopen. En veel spannender werd het ook niet. πŸ™‚

Kerstcadeau
Op het station

Woensdag

Dan zijn de vrije dagen voorbij en mag ik weer aan het werk. Het is een korte dag, om 13.00 uur ben ik al klaar. De jongste heeft een kerstzaalvoetbaltoernooi, dus daar gaan we in de middag nog even kijken. Ik merk wel dat ik toe ben aan wat vrije dagen.

Donderdag

Al vroeg op pad, want er staat een werkdag in Goes op de planning. Nou ja, geen hele werkdag. Dus ik kan weer op tijd terug naar Brabant. Wel fijn zo in de vakantie, het is een heel stuk rustiger in de trein.
In de middag weer door naar het kerstvoetbaltoernooi, er staat een finale op het programma, die ook nog wordt gewonnen. Er gaat een mooie beker mee naar huis.

Vrijdag

En dan is het zover, de laatste dag werken voordat ik een weekje vrij ben. Ik vreesde voor een hele lange dag, maar de tijd vliegt snel voorbij. Om 17.00 uur is het echt zover, nu alleen nog even dat vakantiegevoel krijgen.

Design Museum
Den Bosch

Zaterdag

Een volle dag vandaag, die sportief start met de hardlooptraining. Daarna thuis wat eten en door naar Den Bosch. We hebben een proefrit gepland met een eventuele nieuwe auto. Nou, dat verloopt anders dan verwacht, omdat ze bij de autogarage het niet goed geregeld hebben. Dan naar andere waar we wel een proefrit maken. Maar we moeten er nog goed over nadenken.
We gaan nog even naar het Design Museum met een tentoonstelling over kaarten. Daar had ik wat meer van verwacht, we zijn er best snel klaar mee.
Als we naar huis gaan belt mijn vader met het bericht dat zijn broer plotseling is overleden. Pfff, wat een naar bericht.

Zondag

De laatste dag van het jaar. Het knalt overal al goed. De hond brengen we naar het hondenpension waar hij hopelijk niet zo’n last heeft van het vuurwerk. Daarna gaan we naar de overburen voor oliebollen. Niet de enige vandaag, want in de middag gaan we ook nog bij vrienden oliebollen eten. En dan is het alweer avond en gaan we ons klaarmaken voor oudjaarsavond.

Fijne jaarwisseling!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zo simpel is dan geluk
5 maanden geleden

Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad. Veel geluk voor het nieuw jaar!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x