De week van 11 december

De kerstdagen en het einde van het jaar komen steeds meer in zicht. Ondertussen gaat alles gewoon door en zijn we aanbeland in week 50(!). Hieronder weer een overzicht van de afgelopen week.

Maandag

Die eerste dag van de week, die start altijd rustig. Ik werk een korte dag, doe nog wat boodschappen en ga in huis aan de slag. En dan kan ik ‘s avonds lekker op de bank ploffen om wat tv te kijken. Zo ook deze maandag, waarmee de week prima is begonnen.

Dinsdag

Vandaag ben ik klaar voor de nieuwe update van de iPhone, die waarschijnlijk vanavond zal komen. Met die update komt ook de dagboek-app, waar ik al een tijdje naar uitkijk. Voor die update hoef ik niet lang te wachten, want ik zie dat hij in de ochtend al beschikbaar is. Dus even later is ie dan echt daar, de dagboek-app! Nu nog even uitzoeken het allemaal werkt.
In de avond plof ik niet op de bank, maar ga ik nog even vergaderen met de pr-commissie van de atletiekvereniging. Het is om de hoek, lekker dichtbij.

Woensdag

Omdat ik wat last heb van mijn wreef en zondag de Eindhoven Urban Trail op de planning staat, besluit ik om niet te gaan hardlopen vandaag. Even wat rust voor mijn voet. Dus ik wandel een rondje met de hond en lees mijn boek uit. Waarmee ik nog steeds op schema lig voor mijn leeschallenge dit jaar en ik er nog één te gaan heb. Om in de kerstsferen te blijven, of eigenlijk meer om er wat beter in te komen, ga ik van start met De Kerstboekwinkel van Jenny Colgan. Ik hoop op een fijne feelgood.

In de avond fietste ik nog even snel de bossen in om daar kort een training bij te wonen. Joris neemt namelijk afscheid als trainer en dit stond vanavond gepland. Dus een kort verrassingsbezoekje bij zijn afscheid.

Donderdag

Zou het met een reden zijn dat er in december nieuwe dingen worden gelanceerd? Eerder deze week de langverwachte dagboek-app en nu ook Threads, de Twitter-kloon van Mark Zuckerberg. En nieuwsgierig als ik ben, wil ik dat ook weer uitproberen. Het aanmaken van een account gaat via Instagram erg gemakkelijk. Wil je me volgen? Hier vind je mijn profiel.

Vrijdag

Het is druk vandaag, dus even flink doorwerken tot 17.00 uur, dan is het weekend! Een weekend zonder uitslapen, maar wel met allerlei leuke dingen op het programma. We starten al in de avond wanneer we na het eten op het gemakje richting het dorp wandelen. Het is WinterGlow en het is leuk om het dorp zo in kerstsferen te zien. Het is wel wat druk, dus na een rondje zijn we er ook wel klaar mee. We kopen nog even wat mistletoe en dan weer fijn naar huis.

Zaterdag

Omdat ik morgen ga hardlopen, ga ik deze ochtend bij het voetballen van de jongste kijken. Als ik aankom schijnt er een lekker zonnetje. Maar helaas, de bewolking verdrijft die snel en is het nog best fris langs de lijn. Het is een mooie wedstrijd en daarna fietsen we samen weer naar huis. Ik doe even snel wat boodschappen en dan staat er niet veel meer op het programma. Dat is ook wel eens fijn. Dus ondanks het vroege opstaan, toch een prima zaterdag.

In de avond kijken we de Maestro-aflevering van vorige week nog even terug. Nog nooit eerder keken we naar dat programma. Maar na het zien van de eerste aflevering, die ik soms echt hilarisch vond, ben ik wel benieuwd naar het gevolg. Daarna schakelen we soepel door naar het weer heerlijk kritische programma Even Tot Hier.

Zondag

De wekker stond weer vroeg, maar ik was daarvoor al wakker. Misschien wat spanning voor vandaag? Want vandaag staat de Urban Trail in Eindhoven op het programma. Deze ga ik samen met de middelste lopen en ik kijk er erg naar uit.
Al vroeg zitten we in de trein richting Eindhoven en komen we aan bij de startlocatie. Na het ophalen van het startnummer en nog even wachten, kunnen we ons naar de start begeven. Het is de eerste keer dat we zo’n loop doen, maar achteraf kan ik zeggen dat ik het erg leuk vond. We hadden samen ook een prima looptempo gevonden en het was leuk om door verschillende locaties te lopen. Onder andere door het PSV-stadion, dat vind ik toch best wel bijzonder.
Het was een erg leuke ervaring, vooral ook om dit zo samen met de middelste te doen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

De zondag wordt verder een wat luie dag, maar dat mag ook wel na zo’n actief begin van de dag. Voor komende week staat niet veel bijzonders op het programma, die laatste week voor kerst. Ik heb nog helemaal niet het gevoel dat het volgende week al kerst is, dus ben er eigenlijk nog niet zo mee bezig. Maar ach, dat is ook niet zo erg. Het belangrijkste vind ik het dat we fijn samen zijn die dagen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mevrouw Niekje
mevrouw Niekje
6 maanden geleden

Leuk dat jullie samen de Urban Trail hebben gelopen, een bijzondere ervaring lijkt me, zeker om het samen met een van de kinderen te doen! Hier geen plannen voor kerst, voor ons zijn het twee dagen die we thuis zijn, lekker lummelen. Misschien ga ik even bij mijn vader langs, die doet de 1e dag niets, de 2e dag kookt hij voor zijn vriendin. Maar het kan ook dat ik pas later in de kerstvakantie ga, voor hem maakt het niet uit, hij is ook niet zo kersterig. Nog een weekje werken en dan lekker vrij en even niets moeten en jij alle tijd voor je gezin Aukje!

Irene
6 maanden geleden

Ik ben ook benieuwd naar die dagboekapp en ik heb niet eens een Iphone :p Ga je er nog iets over delen? πŸ™‚

Ilona
5 maanden geleden

Wat een heerlijke week heb je gehad. Zo’n urban trail vind ik ook heel leuk om te doen, maar op dit moment ligt het hardlopen even stil. Misschien in de lente maar weer eens beginnen.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x