De week van 27 november

Vorige week ging het niet zo lekker, op naar een nieuwe week. En gelukkig, die nieuwe week lijkt toch wat beter te verlopen.

Maandag

Vandaag ben ik nog druk bezig met het overzicht van vorige week. Die baalweek zorgde ervoor dat ik nergens zin in had. Dus ook niet in het typen van een weekoverzicht. Sinds kort gebruik ik de DayOne-app ook niet meer. Ik vergat te vaak om het in te vullen. Maar ik merk dat ik deze toch ook wel regelmatig mis. Het wordt tijd dat die update voor mijn iPhone komt waar eindelijk die journal-app in zal zitten. Ik ben benieuwd wanneer dat dan echt zal zijn.

In de middag staat een afspraak bij de kapper gepland, ik ben wel klaar met dat lange haar, er gaat een heel stuk vanaf. En wat voelt dat dan lekker licht aan mijn hoofd.

Dinsdag

Het maandelijkse ritje naar Goes staat weer op het programma. Het is iedere keer weer leuk om een groot deel van de collega’s te zien, maar ik merk dat het ook vermoeiend is. Het reizen, maar ook door veel mensen te zien, gewoon te werken en af te sluiten met een werkoverleg. Deze keer kon ik met een collega terug rijden, wat erg fijn was. Erg fijn was het ook om weer thuis te zijn en even bij te komen.

Woensdag

Vandaag staat er taart om het programma, samen met twee vriendinnen, waarvan er eentje gisteren jarig was. Met een lekker chai latte was het een klein feestje. Ben je ooit in Oisterwijk, ga dan koffie drinken bij Leut. En vergeet dan vooral niet er een lekker stuk taart bij te pakken. De worteltaart was in ieders geval heel erg lekker!

Ik merk trouwens aan mijn foto’s dat ik weer wat beter in mijn vel zit. Als ik dat niet zit, maak ik namelijk een heel stuk minder foto’s. Daar heb ik dan niet zo’n zin in en ik vind ook niet veel dingen leuk genoeg om vast te leggen. Dat is deze week gelukkig al weer anders.

Donderdag

Het is de laatste dag van november, de laatste maand van het jaar begint alweer bijna! Dat betekent ook dat de adventkalenders eindelijk van start kunnen gaan. Ik heb er twee, eentje van Balea en eentje van Clipper (wat in het Duits Cupper heet). Allebei gekocht bij de DM in Düsseldorf. Ik ben erg fan van de DM, en ook van adventkalenders, een prima combi dus.

Het hoogtepunt van de dag is wel de Spotify Wrapped, die wordt tenminste onder luid gejuich hier in huis ontvangen. Ik vind het wel leuk om te zien waar ik allemaal naar heb geluisterd afgelopen jaar. Harry Styles blijkt mijn meest beluisterde artiest te zijn. Ik weet niet of ik de enige ben die met mijn account naar zijn muziek heb geluisterd. Maar ach, prima dat hij dit jaar mijn lijst aanvoert.

Vrijdag

En dan is het echt zover, december is van start gegaan. Vanochtend vond ik in mijn kalender een fijne douchescrub. En ‘s avond op de bank geniet ik van een fijne kop Cupper tea. Die van 1 december is erg lekker, maar goed dat ik dan nog niet weet dat die van 2 december niet zo lekker is.

Zaterdag

Anderhalve week heb ik niet gelopen. Omdat ik er gewoon geen zin in had. En ook vandaag moet ik al mijn zin bij elkaar rapen om te gaan hardlopen. Het is inmiddels ook echt winters, wat nu weer niet helpt om te gaan. Maar ik zet door, ik ga gewoon weer hardlopen. Het gaat goed, ik heb fijn gelopen en het was gezellig. Waarom ik dat allemaal van tevoren niet al kan bedenken, geen idee. Maar ik ben blij dat ik ben gegaan, want ook voor mijn drukke hoofd werkt het goed.
Dus de volgende keer als ik geen zin heb om te gaan lopen moet ik even terugdenken aan dit moment, dat het zo goed voelde.

Zondag

Het plan was om naar Düsseldorf te gaan en daar de kerstmarkten te bezoeken. Maar de voorspellingen dat het mogelijk gaat sneeuwen doet ons toch besluiten om niet te gaan. Het gaat waarschijnlijk pas laat sneeuwen, maar toch kans dat we dan net op de terugweg zijn. Dus maken we een wandeling in het bos en maken we er verder maar een luie dag van. Als het dan ‘s avonds echt begint te sneeuwen, ben ik toch blij dat we niet zijn gegaan. En die luie zondag was ook wel erg fijn.

Inmiddels is de nieuwe week alweer gestart en staat Sinterklaas al bijna voor de deur. De kadootjes zijn gekocht, de surprise staat klaar. Fijn genieten van de decembermaand.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Geke
6 maanden geleden

Wat fijn dat deze week een stuk beter was. Het sombere weer helpt ook niet echt vind ik.

Herkenbaar, dat lopen en geen zin hebben.
Maar ik ga toch, ondanks regen en kou. Te veel schrik dat ik het beetje opgebouwde conditie weer kwijt zou spelen waar ik een heel jaar voor gewerkt heb.

Klinkt trouwens heerlijk, zo’n luie zondag. Fijner dan een drukke kerstmarkt ;).
Wonen jullie zo dicht bij de Duitse grens?

Veel plezier met de Sinterklaasfeestelijkheden!

Linda
6 maanden geleden

Hey, ik had dezelfde adventskalender vorig jaar! Vond de meeste smaakjes heel lekker, maar twee vond ik niks (en ieder smaakje komt twee keer voor), dus die zakjes liggen nog steeds in de keuken nu, haha 😛

Irene
6 maanden geleden

Volgend jaar koop ik me ook een thee adventkalender. Lijkt me zo leuk! Welke smaak was de vieze?

mevrouw Niekje
mevrouw Niekje
6 maanden geleden

Gelukkig een betere week, wat fijn! Ik heb ook zo’n zin (af en toe) om mijn haar in een bob op kinlengte of net iets langer te laten knippen. Misschien na Oud en Nieuw als de kapper niet meer zo druk is, ik heb al gezien dat ze nu tot eind van de maand zijn volgeboekt. Ja… je moet inderdaad niet vergeten hoe blij je wordt van je rondje rennen. Ik heb dat als ik naar de sportschool ga maar niet echt zin heb, ik voel me altijd beter na afloop en ben dan blij dat ik wel ben gegaan! Tot volgende week, benieuwd hoe jullie Sinterklaasviering was. xx

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x