De week van 6 november

Inmiddels zit Joris al meer dan een week in Zuid-Afrika. Na een hele week thuiswerken, staat er deze week wel een kantoordag in de planning. De collecte voor Alzheimer Nederland is inmiddels van start gegaan en ondertussen tel ik af naar zaterdag.

Maandag

Het slecht slapen begint een beetje zijn tol te eisen. Gelukkig kan ik me goed op mijn werk concentreren, maar daaromheen vind ik het wel wat lastig. Ik probeer wat minder van mezelf te vragen en doe ‘s middags na het werk niet zoveel.

Na het eten ga ik collecteren voor Alzheimer Nederland. Maar ik merk dat dit in de avond steeds lastiger wordt, er zijn veel mensen die niet open doen. Dan woensdagmiddag nog maar een rondje.

Dinsdag

Een lange werkdag vandaag en eentje die we maar snel vergeten. Een lastig gesprek, met een vervelend vervolg, waar ik verder niet op in zal gaan, maar wat me erg raakte. Gelukkig kan ik mijn verhaal kwijt, dat is erg fijn. Nu nog leren om het uit mijn hoofd te zetten en er niet teveel mee bezig te zijn.

Gelukkig hoef ik niet te koken, dat doet de oudste vandaag. Dat gaat prima en mag ze zeker vaker doen. 🙂
Na het eten doe ik niet zoveel meer. We kijken nog een stukje MAFS en daarna door naar Bureau Rotterdam, ons favoriete dinsdagavond programma.

Woensdag

Ik heb ontdekt dat ik op mijn horloge een intervaltraining aan kan maken, dat wil ik wel eens uitproberen. Dus maak ik een training aan van een half uur en ga op pad. Het werkt prima en ook in Strava wordt het goed weergegeven. Dat ga ik dus vaker gebruiken. Ondertussen verheug ik me op een massage, die later op de ochtend staat gepland. Ik heb zo’n last van mijn nek en schouders, daar moet ik echt wat mee. Dus maakte ik een afspraak bij de Thaise massagesalon. Maar helaas, ik word gebeld, er is personeel ziek, dus de afspraak moet worden verzet. Dan maar een weekje later, maar jammer is het wel.

Omdat ik nog steeds veel last heb, koop ik bij de drogist een flinke pot crème voor pijnlijke spieren en gewrichten. Nou ja, 2 potten. Eentje die warm wordt en eentje die zijn werk doet zonder warm te worden. ‘s Avonds smeer ik die warme op en jeetje, wat wordt dat warm! Maar het voelt wel fijn, alhoewel het natuurlijk geen massage is. 🙂

Donderdag

Vandaag een kantoordag. Nou ja, dag, ik werk tot 14.00 uur en rijd weer richting huis. De rest van de dag staat er niet zo veel op de planning. Ik merk wel dat ik het fijn vind om een dag op kantoor te zijn. Even een andere omgeving, wat bijpraten met collega’s en een nieuwe collega een beetje leren kennen.

Bij Laura Vink las ik laatst over foto’s maken in de regen en daarbij ook de weerspiegelingen, die ontstaan in de plassen. Ik moest er vandaag ineens weer aan denken.

Vrijdag

Ik tel af naar het weekend, want ik ben er wel aan toe. En natuurlijk ook omdat Joris morgen weer thuis komt! Het werken verloopt prima en verder is het lekker rustig aan. Want weer te kort geslapen, dus ben ik inmiddels behoorlijk moe. Als ik om 15 uur klaar ben met werken staan er niet zoveel spannende dingen meer op het programma. Ik geloof dat een pizza in de oven gooien dan wel het hoogtepunt van de avond is. Voor de jongste niet, want die gaat vanavond naar Willem II en de meiden naar dansles. Ik verbeter mijn bankhang-skills.

Zaterdag

Inmiddels zit Joris in het vliegtuig op weg naar huis. Zo fijn dat hij er weer bijna is. In de ochtend ga ik nog een rondje hardlopen bij de atletiekvereniging. Een duurloop waarbij we de 9 kilometer aantikken. En het lukte goed om het vol te houden. Ondertussen krijg ik een berichtje van Joris dat hij is geland en is dus weer in Nederland in.

Rond 13 uur is hij dan ook echt weer thuis en er valt meteen een hoop spanning van me af. We zijn weer compleet! Nou ja, dat zijn we vandaag alleen van 17.00 tot 18.00 uur ongeveer, maar goed de afstanden tot elkaar zijn tenminste een heel stuk kleiner.

Zondag

Deze zondag is een echte luie zondag, die ik lekker opstart met The Sims. Ik heb niets in de planning en doe dus niet zoveel. Ik vind dat het wel kan, na die twee weken. We beginnen ook maar eens aan het terugkijken van programma’s, die we de afgelopen weken niet hebben gekeken. Zoals Oogappels en Expeditie Robinson.

En nu kunnen we weer terug naar het meer normale leven, het gewone gangetje. Dat werkt voor mij toch wel het beste.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
Adriaantje
6 maanden geleden

Die foto met het lantaarntje in de plas, wat is die mooi en knap genomen.
En nu ben ik benieuwd naar die potten crème voor je gewrichten, die wil ik ook wel eens proberen (schouder/ kop van arm) nu smeer ik Voltaren, maar dat werkt maar even…

Irene
Irene
6 maanden geleden

Mooi die regenfoto’s! En balen dat je massage werd geannuleerd, maar ik hoop dat je er deze week extra van kan genieten! 🙂

Linda's Journal
6 maanden geleden

Tof, de foto’s in de regen! Fijn dat jullie weer compleet zijn. En vervelend dat gesprek op je werk, hopelijk kun je het loslaten.

Zo simpel is dan geluk
Zo simpel is dan geluk
6 maanden geleden

Vervelend dat je zo slecht slaapt.
De foto’s met de weerspiegeling zijn erg gaaf geworden!

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x