Van oktober naar november

Vorige maand plaatste ik op de laatste dag van september een maandoverzicht. Dus waarom ook niet op de laatste dag van oktober? Weer een mooi moment om even terug te kijken op de afgelopen maand en te kijken wat er terecht is gekomen van de plannen die ik maakte voor oktober.

Van oktober

Als ik mijn foto’s zo terug kijk van de afgelopen maand, dan kom ik veel stations en treinen tegen. Met de trein naar het werk, naar Eindhoven voor de halve marathon van Joris en natuurlijk in Dusseldorf, waar de kinderen met de trein vertrokken naar en weer aankwamen vanuit Bern. De laatste is van het station in Den Bosch waar ik Joris naartoe bracht voor zijn reis naar Zuid-Afrika. Verder kabbelde oktober rustig voort. Het werk verloopt goed, we zitten in een prima ritme van school, werk en vrije tijd. Alhoewel ik het toch altijd moeilijk blijf vinden om een goede balans te vinden, zodat het gevoel dat ik op allerlei fronten tekort doe weer op komt spelen. Wat dan weer zorgt voor onrust in mijn hoofd en ik weer richting pauze-stand ga. Tja, dat is al een mooie analyse, nu nog leren om er goed mee om te gaan en dingen los te laten.

Die pauze-stand komt dan al een beetje naar voren uit het uitvoeren van de plannen die ik vorige maand maakte voor de maand oktober. Ik ben aan sommige dingen begonnen, maar nog niet afgerond. Zoals het meer kilometers hardlopen en het lezen van het boek Duin. Wat die laatste betreft, het pakt me nog niet zo, ik hoop dat dat nog komt. Ook aan de foto’s ben ik begonnen, maar het is zoveel. Het begin is al wel gemaakt, nu nog even doorzetten.

Voor paddestoelen ben ik nog niet op pad geweest en als ik naar al die regendruppels in het weerbericht kijk, zal dat deze week ook nog niet zo snel gebeuren. Ook aan de 365 vragen ben ik nog niet begonnen, geen idee waarom niet eigenlijk. πŸ™‚ Ik kan dus vanuit oktober een heleboel dingen meenemen naar november.

Op naar november

  • Voor je het weet is de herfst alweer voorbij en heb ik nog geen paddestoel gezien. Deze maand dus echt even voor een goede wandeling de bossen in!
  • Weer aan de slag met al die foto’s. Even doorbikkelen en dat moet er toch echt wat meer overzicht komen. Voor het eind van het jaar wil ik graag een mooi fotoboek. Kunnen we onder de kerstboom nog fijn even terugkijken.
  • Op zaterdag loop ik met de loopgroepen vaak al zo’n 9 kilometer, maar dat is dan wel een intervaltraining. Omdat ik het nog steeds lastig vind om het ritme van regelmatig hardlopen vast te lopen houd ik even bij die 5 kilometer. Meer mag natuurlijk, maar is voor nu geen doel op zich.
  • Vol goede moed begon ik aan een boek buiten mijn comfort zone. Maar ik kom er echt niet door heen. Er zijn nog genoeg andere boeken die ik wil lezen, zoals deze waar ik lang geleden de film van zag. Ik ben ook wel erg benieuwd naar het boek.
  • Het is al een tijdje geleden dat ik naar het museum ben geweest en ik wil heel graag weer een keer naar De Pont. Dat ga ik in november echt een keer doen. Even lekker ronddwalen en alles goed bekijken.

Hopelijk kan ik eind van de maand wel wat dingen afvinken, dat geeft toch net een wat beter gevoel. πŸ™‚

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
Irene
6 maanden geleden

Wel fijn dat je in een goed ritme zit hΓ©, alleen dan weer jammer van dat gevoel dat je tekort komt op allerlei vlakken. Herfst is net een seizoen om wat minder streng voor jezelf te zijn! πŸ™‚

trackback

[…] ik mijn bericht van vorige keer lees, dan zat ik er wat positiever in dan het uiteindelijk werd. In deze maand was Joris ook twee […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x