De week van 23 oktober
30 okt

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
1 maand geleden

Fijn dat het hardlopen weer lukt, ik weet hoe fijn het is om door te bewegen de endorfine aan te maken. Dat je je niet prettig voelt bij andere werktijden / een ander ritme ben ik ook mee bekend. Voor mij is gekoppeld aan mijn eetpatroon en als dat dus ook ontregelt raakt komt de eetstoornis meteen om de hoek kijken. Ik snap dat jullie jongste niet blij is met zijn club, hier in de omgeving van Rotterdam lachen we er natuurlijk hartelijk om. Zo was het altijd al en zo zal het altijd wel blijven. Fijne week weer! x

Irene
1 maand geleden

Ik duim dat je een keer kan uitslapen deze week! 😀 Ik zou het zelf ook wel weer eens fijn vinden, maar hier was er eentje ook al om 5u wakker vanochtend. Hij viel dan wel weer terug in slaap, maar bij mij lukte het niet meer echt :p
Onze Hello Fresh box heb ik sinds vorige week weer opgezegd omdat ik het te duur vond worden, maar ik mis het al. Het is toch wel héél handig hé.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x