De week van 2 oktober
08 okt

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
2 maanden geleden

Balen dat het niet je week was zeg. Ik duim mee voor een betere week!🤞🏻Ik heb ook een paar jaar telefonisch werk gedaan en vond het in het begin ook vervelend als ik tussen andere collega’s zat. Maar uiteindelijk bedacht ik dan dat ik zelf ook niet zat te luistervinken als anderen aan het bellen waren en ik nog iets zat af te werken, dus dat collega’s dat bij mij waarschijnlijk ook niet deden. Dat hielp wel. En toen ik me echt helemaal ingewerkt voelde, zat ik er eigenlijk ook niet meer mee in.

Mevrouw Niekje
1 maand geleden

Gelukkig aan het eind van de week in een wat betere stemming. Ik herken het wel, zonder echte aanleiding of verklaring niet zo in je hum zijn. Ik weet dat het ook weer voorbij gaat, maar fijn is het niet. Afleiding is dan voor mij het beste en dat krijg ik meestal wel op mijn werk. In het weekend ga ik lekker sporten of naar buiten en dan voel ik me ook al snel wat beter. Komt goed zeggen we dan! xx

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x