De week van 18 september

Het wordt nu toch wel echt herfst, de avonden worden korter en de echte warmte hebben we wel achter ons gelaten. Alhoewel het in het zonnetje nog steeds goed te doen is. Ik merk dat er steeds meer regelmaat komt, met werk en school. Eigenlijk kabbelt alles lekker rustig voort. 

Maandag

Na een druk weekend loopt mijn hoofd een beetje over. De week start met een korte werkdag. Het voordeel van thuiswerken is dat ik tussendoor een was aan kan zetten. Na het werk ga ik in huis aan de slag, maar het lukt niet om het hele lijstje af te werken. 

‘s Avonds ga ik weer richting voetbalveld, want bij de jongste staat een inhaalwedstrijd op het programma. Die ze helaas verliezen, maar dat vergeten we snel weer. 

Dinsdag

Er begint zich een vaste structuur af te tekenen op de dinsdag. Na een dag werken gaat ik in de avond een stuk wandelen. Puk is hier het slachtoffer van en moet mee. Ik denk dat hij binnenkort, als hij de structuur gaat herkennen, iedere keer weg zal duiken. Hij is niet zo’n fan van wandelen. Vooral niet als het een lange wandeling wordt. 

Woensdag

Niets op de planning, dus na een vroeg rondje hardlopen ga ik aan de slag met de badkamer. Die moet echt eens goed worden opgeruimd. Dat is dan wel weer een voordeel als je wat achterloopt, het resultaat is duidelijk zichtbaar. Nu weer de uitdaging om het goed bij te houden. Dat gaat de ene week beter dan de andere.

Donderdag

Veel regen vandaag, maar daardoor wel een heel mooi begin van de dag. De lucht heeft een bijzondere kleur en er staat een dubbele regenboog. Ik loop een rondje met de hond en probeer een foto te maken van die regenboog, maar dat wil niet zo mooi lukken.

Deze keer niet thuis aan het werk, één keer in de week ga ik naar kantoor. Daarna nog even boodschappen doen en door naar huis. Nog snel wat opruimen, want in de avond komt er bezoek. Erg gezellig.

Vrijdag

Niet zo heel spannend vandaag, want na een dagje werken sluit ik de computer af en is het weekend. Ik ben er wel weer aan toe, zoals iedere week eigenlijk. Ik weet niet wat het is, maar wat mijn energieniveau blijf ik wat achter de feiten aanlopen. Het begint wat frustrerend te worden. Hopelijk lukt het dit weekend om wat bij te tanken.

Zaterdag

Met de middelste fiets ik in de ochtend naar de atletiekbaan. Zij gaat training geven en daarna zelf trainen. Ik ga mee met de loopgroep voor een fijne ronde hardlopen in de bossen. De jongste is inmiddels alweer naar de voetbal voor een uit-wedstrijd. Verder heb ik dit weekend weinig op het programma staan en dat vind ik wel een keer fijn.

Deze zaterdag is het een beetje aanrommelen. Wat opruimen, wat boodschappen doen. Zoals een zaterdag, voor mij dan, hoort te zijn.

Zondag

Vandaag 19 jaar geleden gaven Joris en ik elkaar het ja-woord. Een mooie en emotionele ceremonie in het mooie raadhuis, hier in Oisterwijk. We vieren het niet uitgebreid, maar voor de gelegenheden hebben we wel taart gehaald.

Veel staat er voor mij niet op het programma vandaag, ik heb een heerlijk dagje niets. Dus ik heb The Sims al even aangezwengeld en ben wat aan het knutselen met mijn blog. Joris heeft een actievere dag, die loopt vandaag de Ten Miles in Tilburg. Mijn meest sportieve actie van vandaag wordt waarschijnlijk het kijken naar Ajax – Feyenoord. 🙂

En hoe was jouw week?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
7 maanden geleden

Gefeliciteerd met jullie 19 jaar! Zie net in de digitale krant dat de wedstrijd is stilgelegd en niet meer is uitgespeeld. Wat een etterbakken heb je er toch tussen zitten, voor iedereen de pret bederven! Fijne week volgende week Aukje!

Irene
Irene
7 maanden geleden

Hoera voor 19 jaar huwelijk! Zo lang al! En leuk The Sims (wil ik ook nog een keer doen) en blogknutsels 🙂

Adriaantje
Adriaantje
7 maanden geleden

Hartelijk gefeliciteerd, 19 jaar!

Zo simpel is dan geluk
Zo simpel is dan geluk
7 maanden geleden

19 jaar getrouwd, nog van harte gefeliciteerd!

Heidi
Heidi
7 maanden geleden

Wauw al super lang is deze.
Hier is het al 11 jaar dat ik met mijn man getrouwd ben.
Van harte gefeliciteerd

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x