De week van 4 september
10 sep

Related Posts

4 Comments

 1. Mevrouw Niekje

  Het leven gaat inderdaad gewoon door, ook voor mij. Ik appte mijn Marokkaanse collega op zaterdagochtend, zij heeft geen familie of vrienden in het gebied maar is natuurlijk wel heel erg betrokken. Ik kan me er alles bij voorstellen!
  Fijn dat je weer lekker hardloopt. Ik kan me daar namelijk ook alles bij voorstellen, alleen doe ik mijn ding in een sportschool omdat ik niet goed ben in hardlopen. Mijn week was goed, beetje warm, maar verder lekker gewerkt en verder niet veel bijzonders gedaan. Vind ik helemaal prima!

  1. Aukje

   Het is inderdaad fijn als alles gewoon rustig doorloopt, dat vind ik ook altijd helemaal prima!

 2. Adriaantje

  Ja, Marokko houdt ons wel bezig. Ook met mijn M. sportmaatjes is het in de familie oké. Wel vertelde een van hen dat ze in de vakantie in dat gebied is geweest.
  Ze bezochten eerst haar schoonfamilie en maakten daarna een rondreis.
  Die thee(doosjes) zien er leuk uit, heb ik mooi een ideetje voor een cadeautje.
  Knap, dat je hardloopt, ik houd het maar bij wandelen en sporten.
  Groetjes!

  1. Aukje

   Ja, die doosjes zijn al een cadeautje op zich, erg mooi. En dat hardlopen is bij mij wel behoorlijk wisselend, ik vind het echt lastig om er een goede regelmaat in te krijgen.
   En wandelen is ook heel erg fijn!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.