De week van 26 juni

Het wordt deze week een wat kort overzicht, want er is niet bijzonder veel gebeurd. Ik zit nog midden in mijn training (komende week de laatste week!) en dat neemt behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Daardoor lukt het me niet echt om heel te ondernemen. Dus daar komt ie, mijn compacte weekoverzicht.

Maandag

Een telefoongesprek loopt niet helemaal lekker en dat bepaalt mijn hele dag. Het blijft maar in mijn hoofd zitten. Terwijl ik nu in mijn trainingsweek zit en het juist goed is dat het gebeurd. Want ik kan er alleen maar van leren. Dat probeer ik dus steeds tegen mezelf te zeggen, om ervoor te zorgen dat ik er niet steeds mee bezig blijf. Het lukt nog niet helemaal.

Dinsdag

Vandaag een rustig aan dag, want lekker vrij. Wel met een reddingsoperatie. Een jonge Vlaamse Gaai was naar binnen gevlogen en het lukte hem of haar niet om zelf weer naar buiten te vliegen. De moeder Gaai vloog buiten met flink kabaal op en neer. Met een handdoek lukte het om het jong weer naar buiten te krijgen. Reddingsoperatie geslaagd.

Woensdag

De jongste heeft vandaag een studiedag en zijn kinderfeest. Joris gaat met het kinderfeest naar het zwembad. Het voelt raar om dan de hele dag aan het werk te zijn. Maar ja, ik was vorig jaar degene die met de mannen op pad ging, dus eigenlijk is het alleen maar prima om dit zo af te wisselen.
Het was een gezellig feestje, ze hebben zich allemaal goed vermaakt.

Donderdag

De vermoeidheid komt soms even extra naar boven. Bijvoorbeeld als ik een lief compliment krijg aan de telefoon en daardoor, na het ophangen, daar even een traantje om moet laten. Maar het einde is in zicht, nog even doorzetten.

Vrijdag

De laatste dag voor het weekend, ik kijk er naar uit. Thuis telt de jongste af naar de zomervakantie en zit de middelste midden in haar laatste toetsenweek. Daar is het einde ook al bijna van in zicht en volgens mij loopt het wel lekker. Ze staat er goed voor, dus dat moet goed komen.

Met de jongste wandel ik ‘s avonds even naar het dorp om te kijken naar de huldiging van de voetbalclub. Onze gemeente is een samenvoeging van meerdere gemeenten (zoals op wel meer plekken) en Haaren is daar als laatste bij gekomen. Dus de voetballers uit Haaren komen naar Oisterwijk voor de huldiging. Maar de burgemeester was er helemaal klaar voor en de voetballers hadden er ook wel zin in. We hebben even staan kijken en zijn daarna weer lekker naar huis gewandeld.

Zaterdag

Met het opstaan zo geen zin om te gaan lopen, dus ik blijf in de ochtend thuis en rommel lekker wat aan. Een rustig dagje vandaag. Wat boodschappen doen, even bij ons pap op de koffie en een stukje van de Tour (Ja, die is weer begonnen, het is nu echt zomer!) kijken.

Eind van de middag dan toch maar een stukje gaan lopen. Met een hoge luchtvochtigheid was dat niet al te fijn, maar het lukte me toch om de 5 kilometer aan te tikken. En dat was meteen ook genoeg inspanning voor de dag.
‘s Avonds kijken we lekker naar een film via Netflix.

Zondag

Zo dadelijk ga ik mijn spullen in pakken voor een nachtje hotel. De oudste heeft vanavond een feestje en ik moet morgen al vroeg naar Goes. Die combinatie is niet zo handig, dus ga ik een nachtje logeren in Roosendaal. Dat ligt al op de route. Ik ben er ook nog nooit geweest, dus ik ben wel benieuwd.

En ondertussen is het aftellen naar de vakantie, want die komt ook steeds dichterbij!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Kort maar leuk en genoeg verteld weer hoor! Fijn dat je laatste trainingsweek is aangebroken. Succes weer en tot volgend weekend!

Blog by Linda
1 jaar geleden

Bijna klaar met je training, fijn! En inderdaad leuk om uit te kunnen kijken naar een vakantie πŸ™‚

Marijke
1 jaar geleden

Volgens mij gebeurt er nog steeds genoeg als jij zegt van niet :-). Succes deze week! Enne, wat een prachtige foto’s maak je toch, echt kunstwerkjes!

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x