De week van 5 juni

Het was een erg intensieve week, deze week. Ik had ook geen energie of inspiratie meer over om nog maar iets anders dan dit weekoverzicht te plaatsen. En met de Day One app ben ik nu extra blij. Want wat heb ik nu ook alweer op welke dag gedaan? Hieronder een overzicht.

Maandag

Zo spannend, mijn eerste dag bij mijn nieuwe baan, die start met een training van 5 weken. Voor die training ga ik deze week 3 keer naar Goes. En deze dag doe ik dat met de auto, want ik krijg mijn thuiswerkspullen mee. Ik ben helemaal niet gewend aan zulke lange autoritten, dus dat hakt er behoorlijk in. Voor mijn gevoel start ik ‘s ochtends al meteen met een achterstand. Dat ik niet goed slaap helpt ook niet echt mee.
Maar de eerste indrukken zijn goed, met mijn nieuwe collega’s is er een fijne klik en het werk lijkt me leuk en uitdagend. Het is alleen behoorlijk intensief allemaal!

Dinsdag

Dus helemaal fijn dat die eerste dag wordt opgevolgd door een dag vrij. Alhoewel het niet echt lukt om bij te slapen en ik weer veel te vroeg wakker ben. Ik ga al vroeg hardlopen en loop een pr voor mijn 5 kilometer. Ik verbaas me daar wel wat over, want mijn benen voelde wat zwaar.

Verder ga ik thuis aan de slag, want voor mijn gevoel ga ik daar heel erg in achter lopen. Gelukkig vind ik ook nog even de rust om wat relaxen en te lezen.

Nieuwe kussenhoes, nu niet meer zo schoon
Onderweg met de trein

Woensdag

Na het autoritje van maandag besluit ik om vandaag met de trein naar Goes te reizen. Ik plan mijn route en besluit om ruim de tijd te nemen voor mijn treinreis. Maar goed ook, want de trein in Oisterwijk heeft al vertraging waardoor ik mijn eerste aansluiting al mis. Daar ging mijn half uur speling. πŸ™‚
In Roosendaal moet ik nog even een sprintje trekken voor de volgende aansluiting, maar als ik zo terug kijk is met de trein reizen toch net wat meer ontspannen dan met de auto. De terugreis verloopt gelukkig ook wat soepelere en ik kom minder moe thuis aan. Toch jammer dat er vrijdag werkzaamheden aan het spoor staan gepland.
De dag zelf verloopt ook prima. Veel informatie, veel nieuwe systemen. Daar zijn deze weken natuurlijk ook voor en het is fijn dat er zoveel tijd en aandacht voor is.

Donderdag

Vandaag staat Tilburg op het programma en kan ik heerlijk met de fiets. Na de auto en de trein geniet ik extra van dit fietsritje. Als ik dan ook nog aankom op een super mooie locatie in de Warande, kan het al niet meer stuk. We, ons groepje van 4 nieuwe medewerkers, krijgen een basistraining gesprekstechnieken. Een leuke training, en de mooie omgeving maken het een erg fijne dag!

‘s Avonds komen een collega van Joris en zijn vrouw bij ons eten. Ze komen uit AustraliΓ«, dus dat wordt een avondje Engels praten. Soms een uitdaging maar het lukt aardig en het is een gezellige avond.

Binnen
en buiten

Vrijdag

En weer ben ik vroeg wakker. Inmiddels begint dat wel zijn tol te eisen. Ik voel me niet helemaal fit, mijn hoofd lijkt een soort waas in zich te hebben. Gelukkig kan ik me wel goed focussen op het auto rijden en carpoolen we met z’n 4-en naar Goes. Het ritje schiet lekker op en we arriveren op tijd. We hebben een vol programma, de dag vliegt voorbij.
Bij thuiskomst staat mijn pizza klaar en als ik die op heb, kunnen we door naar een verjaardag. Ik verwacht dat ik daar na een uurtje of zo in zal storten, maar het is gezellig, dus wordt het toch wat later. πŸ™‚

Zaterdag

Ondertussen lopen de temperaturen in de loop van de week steeds meer op. Daarom besluit ik om deze ochtend niet met de loopgroep mee te gaan, maar om al eerder een rondje te gaan lopen. Toch nog wel warm, maar ik ben toch blij dat ik mijn rondje er op heb zitten.

‘s Avonds brengen we onze oudste naar haar gala, totaal niet wetende dat daar een grote autoparade aan vast zit. We kijken onze ogen uit en zien onze dochter genieten. Het ontroert me wel, ze is bijna 18, hoe snel is dat gegaan!

Een rondje hardlopen
In de achtertuin

Zondag

Eindelijk is het gelukt om wat langer te slapen en dat voelt zo fijn! Ik merk wel dat ik erg moet wennen aan zo’n intensieve week. Door het laat thuis zijn, kom ik echt niet toe aan huishoudelijke dingen. Dus het gevoel van het niet bij kunnen houden geeft me spanning. Het is ook gewoon wennen, ik moet dat de tijd geven. Er komt vanzelf meer ritme in, maar ik vind het lastig om me daar bij neer te leggen. Gelukkig vind ik vanavond wel de rust om dit weekoverzicht te maken.

De dansvoorstelling van vanmiddag hielp daar wel bij. Met de middelste ging ik bij de jaarlijkse dansvoorstelling van de oudste kijken. Een leuke voorstelling, waar ik me ieder jaar weer een trotse ouder voel. En een gezellig uitje met de middelste, een geslaagde zondagmiddag dus, die er weer even de spanning afhaalde.

Morgen gaat de training weer verder en mogen we drie dagen naar die mooie locatie in Tilburg. Ik heb er zin in!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Wat een fijne, maar ook wel spannende (met je nieuwe werk) week.
Inderdaad handig die app, je hebt nu een mooi, maar ook gezellig stukje neergezet!
Groetjes van mij.

Blog by Linda
1 jaar geleden

Wat fijn dat je collega’s leuk zijn en de training uitdagend is! Ik kan me voorstellen dat het lastig is om je tijd nu ‘goed’ te verdelen, maar dat komt vanzelf wel als je meer gewend bent πŸ™‚

Irene
1 jaar geleden

Zo’n inwerkperiode is altijd leuk en vervelend tegelijk vind ik. Neem je tijd maar om te wennen, je huishouden gaat niet lopen πŸ™‚

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x