De week van 13 maart
19 mrt

Related Posts

8 Comments

 1. Mevrouw Niekje

  Je gevoel op zo’n verkiezingsdag begrijp ik wel, het is ook spannend want er hangt veel vanaf. Ik ben ook een linkse kiezer en ik denk ook milieu aan het kortste eind getrokken heeft deze ronde. Alles rondom de boeren en stikstof is een ingewikkeld verhaal en lang niet zo eenvoudig als mensen denken. Wis de grote supermarkten en voedselproducten niet uit! Laten we hopen dat er goede coalities worden gevormd die goede dingen doen. Fijn dat je weer kan hardlopen!

  1. Aukje

   Ja, de komende tijd zal ook spannend worden, ik ben erg benieuwd wat er allemaal gaat ontstaan.

 2. Blog by Linda

  Die tentoonstelling in het museum klinkt leuk! En ja, ik snap je qua verkiezingen, want het milieu zal daar niet heel blij mee zijn, maar kan dat natuurlijk niet zeggen…

  1. Aukje

   De tentoonstelling was niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Ik had een feest van herkenning verwacht, maar dat was het niet helemaal.

 3. Adriaantje

  Mooie week weer, fijn dat het hardlopen goed ging!

  1. Aukje

   Het blijft toch een beetje tobben met de knie, maar vandaag ga ik weer een poging wagen.

 4. sammie

  Ik denk inderdaad ook dat de natuur de verliezer is na deze verkiezingen. Was ook wel verbaasd dat er zoveel mensen op bbb gestemd hebben. had ik niet verwacht. Leuke blog!

  1. Aukje

   Dank je!

   En ik vreesde er al wel een beetje voor, zoveel onvrede overal. Het is wel een duidelijk signaal. Eens zien of ze er in Den Haag ook wat mee gaan doen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.