De week van 6 maart
12 mrt

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luus
8 maanden geleden

Ah ja wat trekt de winter altijd lang, als je het voorjaar al van ver kunt zien aankomen he! Dat vind ik dus ook elk jaar weer. Voor mijn gevoel hebben we bijzonder weinig zon de laatste tijd. Ik heb niet echt last van winterdips of zoiets, maar als het maart is, en ik nog steeds niet een heel piepklein beetje voorjaarsgevoel heb, dan word ik wel best wel ongeduldig ; )
De eerste week na het afsluiten van een baan lijkt me heel gek. Dan zit je zo tussen dingen in, alles is nog open (heel fijn, maar kan ook voor onrust zorgen). Ben benieuwd wat er op je pad gaat komen en waar je naartoe gaat!

Mevrouw Niekje
8 maanden geleden

Voor mijn gevoel heb ik mijn regenpak deze week vaker gezien dan heel vorig jaar! Het is vast niet waar, maar toch, wat een prutweer! Gisteren heerlijk op de fiets naar een lunchafspraak met een vriendin, vandaag lummeldagje thuis. Wél begin van de dag naar de sportschool, anders is mijn dag niet compleet. Verder lezen en de kieswijzer gedaan. Vind de aanstaande verkiezingen altijd lastig. Heb nu wel een beter idee waar het voor is en waar het over gaat. Mijn keus gemaakt. Fijne week Aukje!

Irene
8 maanden geleden

Voor mij mag het ook lente worden. We kregen vandaag al een voorproefje! 🙂

Liesbethblogt
8 maanden geleden

Met al die regen vind ik het ook lang duren. De foto van de kat in het mandje wat een heerlijk plaatje. Ik had ook moeite met flossen maar gebruik van die kleine borsteltjes van gum, qua tijd is het zo klaar.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x