De week van 27 februari
05 mrt

Related Posts

2 Comments

  1. Mevrouw Niekje

    Ik kan me heel goed voorstellen hoe raar het nu voelt. Eerst ga je voor een poosje weg en dan ineens ben je helemaal vertrokken op je werk. Goed dat je nog een keer echt afscheid gaat nemen. Vervelend van je knie, hopelijk kan je snel weer hardlopen, blijft goed en lekker om de zinnen te verzetten. Niet te snel weer met werk bezig zijn en zoeken, ga eerst even helemaal niks doen, hoeft geen weken te duren maar zeker een paar dagen lijkt me verstandig. Maak lijstje met leukste dingen in het toekomstige werk en ga dan pas op zoek. Werk genoeg momenteel, je kan vast kiezen. Succes Aukje!

  2. Adriaantje

    Voelt raar hè, ineens niet meer naar het werk.
    Maar het is toch een mooie week geworden.
    Grappig die voorwaarde, van je om een puntzak friet te eten… die bestaan dus nog…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.