De week van 13 februari
19 feb

Related Posts

8 Comments

 1. Ilona

  Wat een stoer besluit heb je genomen. Ik hoop dat je in die twee maanden wijzer wordt over wat je wil gaan doen. Ik probeer carnaval ook te ontwijken, dus blijf ook vandaag maar weer lekker in en om het huis. Fijne week!

  1. Aukje

   Dank je wel en ik hoop zeker ook dat het wat oplevert!
   Jij ook een fijne week!

 2. Shirley

  Wat een goed besluit. Hopelijk geeft je verlof je straks wat rust en inzichten.

 3. Mevrouw Niekje

  Verstandig om even uit te stappen en rustig de tijd te nemen om na te denken over wat je dan wel wil gaan doen. Fijn ook dat je je dit financieel kan veroorloven, best luxe. IK ben benieuwd wat het je oplevert. In ieder geval heb je dan ook meer tijd om lekker te gaan hardlopen, sporten werkt bij mij goed als ik mijn gedachten wil ordenen. Mijn hoofd is na een uurtje sporten altijd lekker leeg en er is weer ruimte voor nieuwe gedachten!

  1. Aukje

   Inderdaad, ik merk dat ik steeds meer mijn hoofd wat leger krijg met het hardlopen. Dat is erg fijn. En een extra motivatie om te gaan.

 4. Irene

  Goed dat je vrij neemt van je werk om alles een beetje tijd en ruimte te geven. Als iets niet meer goed voelt moet er iets veranderen. En hopelijk kan je toch ook goed genieten van je vrije tijd 🙂
  Bij ons was het vandaag ook carnaval, de stoet passeerde in onze straat. We zijn wel buiten gaan kijken voor D’tje maar ik heb er zelf toch ook niet zoveel mee. Gelukkig kunnen we nu weer een jaartje verder, haha.

  1. Aukje

   We zijn toch ook nog even gaan kijken, maar niet lang blijven hangen. Het was hier ook maar een korte optocht. Nu nog even dinsdag carnaval op het werk en dan is het wel weer klaar. 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.