De week van 6 februari

Maandag

De week is goed begonnen, want het lukte me om mijn hardloopschoenen aan te doen. Zo stom, ik kan vaak de motivatie niet vinden. Maar als ik dan toch ga, voel ik me naderhand echt goed. Zelfs een beetje trots. Waarom lukt het dan niet om van te voren al zin te hebben in hardlopen?

Verder op het programma een bezoek aan de kapper en een spannend gesprek. Over dat laatste een ander moment meer. Bij de kapper kreeg ik advies voor mijn breekbare haren, namelijk een zijden kussensloop. Ik lees inderdaad dat dit goed is voor onder andere breekbare haren. Toch ga ik liever voor een duurzamer alternatief en kom ik uit bij een bamboe kussensloop. Dus die ga ik maar eens proberen.

Dinsdag

Met een aantal van de bewoners van mijn werk gaan we naar Oirschot. Ik kom daar niet vaak, maar als ik Oirschot binnen rijd, vraag ik me af waarom niet. Het is echt een mooie sfeervolle plaats. Als het wat warmer, dan gaan we toch maar eens op ontdekkingstocht. Alles toch maar eens wat beter bekijken daar.

Het uitstapje was trouwens geslaagd, het was erg gezellig.

Woensdag

Feest vandaag, want onze middelste is jarig! Maar met een dag school op het programma en trainen in de avond, is er niet veel tijd om te vieren. Toch lukt het om op verschillende momenten toch even wat te vieren.

Het gesprek dat ik maandag had uiteindelijk niet het resultaat waar ik op hoopte. Helaas, maar het zet me wel weer aan het denken en zorgt weer voor wat nieuwe inzichten.
Het is deze woensdag erg mooi zonnig weer, dus ga ik in de ochtend de bossen in met de hond. Het is echt genieten met die blauwe luchten. Daarna nog even naar de dierenarts met de kat, want die lijkt nog last te hebben van zijn ogen. Maar er blijkt niets meer aan de hand, toch fijn om even te checken.

Donderdag

We zien er allemaal wel een beetje tegenop, want in de avond staat er een afspraak met iemand die onze reisvaccinaties komt geven (of zetten, geen idee hoe je dat zegt, er komen in ieders geval naalden bij kijken). Ons drietal gaat als eerste, ze krijgen alledrie ieder twee prikken. Ik ben als laatste aan de beurt en krijg nog een DTP-prik als bonus. Die voel ik een dag later nog goed, het voelt als flinke spierpijn. Maar goed, dat gedeelte van de voorbereiding is klaar, gelukkig!

Vrijdag

Een rustige dag, waar ik zelfs wat kan uitslapen, omdat de jongste een studiedag heeft. Niet dat ik zo goed ben in uitslapen, maar het idee van geen wekker is altijd fijn. ‘s Middags ga ik werken en dat doe ik tot half 9. Thuis wacht er nog een taxiritje op me, want de jongste is discozwemmen.

Zaterdag

Deze week ben ik nog een klein beetje jarig. Deze week kwam er nog een vertraagde verjaardagskaart aan en vandaag ga ik lunchen met 2 vriendinnen. Dus kijk ik eerst naar de voetbalwedstrijd, gaan we daarna naar huis en kleed ik me snel om. We gaan lunchen bij Sec en kiezen daar voor de deluxe lunchproeverij. Erg lekker, en ‘s avonds hoef ik niet veel te eten. Na een gezellige lunch volgt een rustige middag en zitten we ‘s avonds natuurlijk weer op tijd klaar voor Wie is de Mol. Ik heb nog steeds geen idee.

Zondag

Mijn horloge ligt inmiddels aan de lader, dus de eerste stap om straks te gaan hardlopen is gezet. Ik had die gisteren natuurlijk al op moeten laden, maar helemaal vergeten.
Verder een rustige dag vandaag, ons pap komt op bezoek voor de verjaardag van Benthe. Verder ben ik veel aan het puzzelen met mijn blog. Ik wil toch een keer een betaald thema kopen, heb wel wat opties gevonden, maar heb nog een vraag voor de aanbieder. Met het weekend en tijdsverschil is dat wat lastig. πŸ™‚ Geduld is een schone zaak. En het is het wel leuk om sowieso met mijn blog wat aan te rommelen.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Ja, zo’n prikker kan eigenlijk maar beter op maandag komen…
dat gebrek aan animo herken ik en ook ik ben trots dat ik het dan toch maar weer gedaan heb (niet hardlopen, maar sporten) bovendien heb ik dan daarna en na de koffie energie om weer iets op te nemen in huis.

Blog by Linda
1 jaar geleden

Leuk om na je verjaardag toch nog een beetje jarig te zijn. In plaats van op één dag alle feestelijkheden te hebben, geniet je er extra lang van met meerdere kleine ‘feestjes’ πŸ˜€

hemelsgroen
1 jaar geleden

Mooie foto die eerste met rijp!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x