De week van 23 januari

Een rustige week deze week, waar ik zelf ook wel behoefte aan had. Dus fijn dat het dan ook kan. Ondertussen verdwijnt de witte wereld weer langzaam, worden de wegen weer beter begaanbaar. En hoe mooi ik het ook vind, zo’n sneeuwwereld, echt praktisch vind ik het niet.

Maandag

Na een korte dag werken en thuis wat aanrommelen, staat er in de avond een etentje met de collega’s op het programma. In een restaurant waar ik nog nooit ben geweest, maar waar het door een speciale maandagavond-actie gezellig druk is. Het is leuk om iedereen weer in een andere setting te zien, er komen dan toch wat andere onderwerpen aan bod dan op de werkvloer.

Dinsdag

Mijn hernieuwde kennismaking met The Body Shop, het starten met de vitamines van Viteezy en een aantal van onze wekelijkse maaltijden in de vorm van HelloFresh leveren regelmatig wat kortingscodes op. Meestal doe ik daar niet zoveel mee, maar ik besluit om hiervoor een pagina aan te maken, waar deze zijn terug te vinden. En jouw voordeel levert mij ook weer voordeel op, dus een mooie win-win situatie. 🙂

Op naar de dierenarts
Persoonlijke vitaminen
De sneeuw verdwijnt

Woensdag

Eén van onze katten lijkt last te hebben van ontstoken ogen, dus dat wordt een ritje naar de dierenarts. Hij heeft er niet zo heel veel zin in en voelt zich diep ongelukkig in de vervoersbak. Wat ik al dacht wordt bevestigd door de dierenarts en we krijgen een zalfje mee voor zijn ogen. Tweemaal daags een uitdaging om dat in zijn ogen te krijgen.
Een andere uitdaging wordt het om braaf iedere dag mijn vitaminen in te nemen. Het zal zeker niet liggen aan de gepersonaliseerde verpakking. Ik heb ze maar goed in het zicht neergezet.

Donderdag

Aan het einde van de middag ga ik met onze jongste naar de kapper. Het is hard nodig, zijn haren zijn te lang. Hij krijgt weer een korte coupe en tijdens het knippen kletst hij gezellig met de kapster. Af en toe schiet ik in de lach, omdat hij zo heerlijk eerlijk is, terwijl hij vertelt over het kapsel van zijn juf.
Na het eten een rustige avond, met onder andere De Slimste Mens. Dat blijft leuk om te kijken en om mee te doen. Want ik probeer dan toch om ook alle vragen te beantwoorden.

Vrijdag

Ik begin er steeds meer aan te wennen, de vrijdagmiddag- en avond werken. Nou ja, avond. Mijn dienst duurt tot half 9, dus dan blijft er nog een heel deel avond over. Deze week hebben we een spelletjesavond, waar rummikub de grote favoriet is. Het wordt tijd voor een competitie, op zoek naar de grote rummikub-kampioen.
Zelf ben ik niet zo van de spelletjes, maar vanavond hoef ik alleen maar wat te ondersteunen. En ach, bij een potje rummikub een beetje meehelpen, dat wil wel lukken.

Onderweg
Spelletjesavond

Zaterdag

De sneeuw is inmiddels van de voetbalvelden verdwenen, dus er kan weer gevoetbald worden. De jongste staat ‘s ochtends dus weer op het veld, waar het nog best koud is en mijn voeten blij zijn dat ze na de wedstrijd even op kunnen warmen in de kantine.
‘s Middags gaan Joris en ik even boodschappen doen in de supermarkt waar onze meiden werken. Door eentje worden we vrolijk begroet, de andere zit nog in de ‘ik schaam me voor mijn ouders’ fase en duikt het liefst helemaal weg. We besluiten ons netjes te gedragen en wandelen vervolgens met onze boodschappen weer naar huis.
In de avond is het natuurlijk weer tijd voor Wie is de Mol. Maar helaas, ik verlies weer punten. En ik heb nog steeds geen idee.

Zondag

En dan is het alweer zondag. Vandaag moet ik eigenlijk echt gaan hardlopen, maar ik heb ontzettend last van uitstelgedrag. Ik kan me er niet toe zetten. Het is koud en ik heb er echt even geen zin in. Aan de andere kant is het maar een half uurtje en het voelt wel goed als ik het heb gedaan. Ik denk er nog even over na. Want verder staat er niet zo heel veel op het programma. Lekker rustig aan vandaag.

En hoe was jouw week?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Heerlijk hè, zo’n beetje rustige week.
Zo leuk als kinderen eerlijk hun verhaal vertellen, zo hoor je nog eens wat.
Hello fresh zit nog wel in mijn gedachten, gewoon nieuwsgierigheid, maar het komt er niet van om het eens te proberen. De prijs houdt me nog tegen.
‘Hoop dat de kattenoogjes gauw weer beter zijn.

Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Vandaag had ik geen zin om naar de sportschool te gaan, maar omdat ik weet dat ik er van opknap ben ik toch gegaan. Nu voel ik me een stuk fitter dan eerder op de middag. Herken het dus goed wat je schrijft over hardlopen!

Heidi
1 jaar geleden

Wat fijne weekje zo te lezen.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x