Meteen naar de inhoud

Korting

Er zijn verschillende kortingscodes, die ik kan delen met anderen, maar wat ik eigenlijk nooit doe. Zonde eigenlijk, want het kan toch een mooi voordeeltje opleveren. Dus deel ik er een aantal op deze pagina. En ik maak ook even een contactformulier aan, omdat sommige maar eenmalig zijn te gebruiken.

Hello Fresh

Wij maken wekelijks gebruik van HelloFresh en daar zitten regelmatig kortingscodes bij om uit te delen. Dus wil je een keer HelloFresh proberen en wil je daar graag wat korting op, stuur mij dan een mail. Je ontvangt van mij via de mail de kortingscode.

Viteezy

Met de kortingscode AUKJE57387 krijg je bij Viteezy.nl 10 euro korting op de eerste bestelling vanaf 20 euro. En als jij deze code gebruikt, krijg ik ook korting op mijn Viteezy-vitamines. 🙂

The Body Shop

Bij het online shoppen bij The Body Shop zie je bij het afrekenen onder het vakje van de kortingscode ‘Doorverwezen voor een vriend(in)?’ staan. Volg je die link en vul je mijn naam (Aukje Leermakers) in, dan krijgen we allebei 10 euro korting! 🙂 Of je volgt gewoon deze link.