Mastodon en Pixelfed als vervanger voor Twitter en Instagram?
29 okt

Related Posts

4 Comments

 1. Irene

  Ik ken beide niet. Twitter of gelijkaardige platformen hebben me nooit geboeid maar die Pixelfed ga ik wel eens bekijken!

 2. Elsa

  Oh leuk!! Ik ga even kijken ☻

 3. Kimberley

  Het enige wat ik niet snap bij Mastodon is het kiezen van een server, heb daar meteen het gevoel dat ik straks in een dode server zit, haha. Ik ga wel eens kijken, maar voor nu… Durf ik niet zo goed.

 4. Goodreads of toch The StoryGraph? – Aukje Leermakers

  […] Sinds ik me meer aan het rondneuzen ben in de fediverse, zo had ik het al eens over bijvoorbeeld Mastodon, ben ik al een hoop nieuwe websites tegen gekomen. Zo ook sites die hetzelfde doen als Goodreads. […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.