De week van 3 oktober

Terwijl ik de titel van dit bericht typ, vraag ik me meteen af of het wel zin heeft deze week, een weekoverzicht. Het was best een drukke en volle week, maar voornamelijk met de gewone dagelijkse dingen. Wel met een gezinslid minder in huis, want de oudste is met school een midweek naar Barcelona.

De dag die wel wat afwijkt, is de woensdag. De jongste heeft een studiedag, dus we kunnen een poging doen om uit te slapen. Die poging lukt natuurlijk niet, uitslapen lukt me al een tijd niet meer. Het belooft een mooie dag te worden, dus we hadden al gepland om naar de bossen te gaan in de ochtend.

We fietsen naar Groot Speijck, een mooie plek om te starten met een wandeling. We kiezen voor de Kolkven-route, een wandeling van 3,5 kilometer. De eerste paddenstoelen hebben we al snel gespot en daar zijn we druk mee de hele route. De herfst is ook zo’n prachtig seizoen, er valt een hoop te zien en te ontdekken.

Na een fijne wandeling komen we terug bij Groot Speijck en omdat het toch bijna lunchtijd is, gaan we nog lekker even binnen zitten om wat te eten. Een goede afsluiter.

Dan kabbelt de rest van de week rustig verder. Nog wel een verkleedpartij op vrijdag, omdat we Oktoberfest hebben op het werk, Zaterdag kan ik even bijtanken, is het een dagje heerlijk rustig aan. En vandaag is het vroeg op staan voor de Formule 1, wat dus niet nodig was. Maar wat meteen een mooi moment opleverde om al vroeg een rondje te gaan hardlopen. Vanmiddag ga ik eens wat foto’s in de tuin maken, de afgelopen weken is onze tuin steeds kleurrijker geworden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Ieder nadeel .. lekker hardlopen terwijl je denkt voor de tv te gaan zitten! Met zulk mooi weer is even naar buiten heerlijk! Fijne week!

Luus
Luus
1 jaar geleden

Mooie foto’s!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x