De week van 24 juli

De weken vliegen voorbij, alhoewel het eerste deel van de week wat langzamer lijkt te gaan, omdat er voor donderdag iets leuks op de planning staat. Wat dat is, lees je in dit weekoverzicht. En ook de rest van de week natuurlijk.

Maandag

Op maandag ben ik vaak vrij, het voelt dan als een extra dagje weekend. Een dag om nog even wat aan te rommelen. Zo met de start van de vakantie voelt zo’n dag toch anders. Het is weer even wennen om het huis niet helemaal voor mezelf te hebben. Nou ja, het valt mee. Alleen Mees en ik zijn thuis. Eind van de middag is Joris er ook weer en gaan we met z’n drieën pannenkoeken eten. Een prima dag zo.

Dinsdag

Deze week heb ik niet zo goed bijgehouden wat ik iedere dag heb gedaan. 🙂 Op deze dag in de ochtend gewerkt, tot 13.00 uur. Daarna waarschijnlijk thuis wat aangerommeld. ‘s Avonds kwam de uitvaartonderneemster even langs om nog even na te praten over de uitvaart van ons mam. En het zijn natuurlijk geen fijne momenten om op terug te kijken, het doet me toch goed om dat even te doen. Omdat het toch gewoon een mooie uitvaart was.

Pluis in het hoge gras
Een kaartje voor onze favoriete scout
De sterk geurende vlinderstruik

Woensdag

De laatste dag werken voor het weekend. Dat is toch eigenlijk ook wel een beetje raar. Maar ik voel dat ik toe ben aan zo’n lang weekend. Joris en ik gaan er namelijk met z’n tweeën op uit. Een nachtje op hotel. Maar eerst even terug naar het werk, waar ik vandaag met één van onze bewoonsters een mooi boeket maak met bloemen uit de pluktuin. Daar staan nu zoveel mooie bloemen in, heerlijk is dat.

Donderdag

En dan is het zover, vandaag gaan we naar Hasselt! Ik vind het wel wat spannend, omdat Sterre en Mees alleen thuis zullen blijven. Dus maak ik een heel overzicht van wanneer wat te doen met een lijstje met telefoonnummers. Net voor de middag rijden we richting België. Het is niet ver rijden naar Hasselt, maar het voelt toch als een eindje weg. Over Hasselt later meer, ik zal er nog een apart bericht over maken.

Genieten in de pluktuin
Een doorkijkje in ons hotel
Veel streetart te ontdekken

Vrijdag

We worden wakker in Hasselt. Ik zoals gewoonlijk weer heel erg vroeg. Dat uitslapen blijft toch een dingetje. Maar ach, de dag kan heerlijk rustig beginnen. Even lekker ontbijten, de spullen verzamelen en dan nog een dag de stad. Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt volop, wat kan ons gebeuren? Nou, een telefoontje van Mees. Die had een zelftest gedaan, want verkouden en in de middag een afspraak met opa. De test is positief, dus dat betekent wat eerder weer naar huis. 🙁

Zaterdag

Er wordt volop getest in huis, want de een moet gaan werken, de ander wil graan trainen, ik ga even bij ons pap op bezoek en niet geheel onbelangrijk, onze scout komt weer terug van kamp! Tot op heden alles nog negatief, behalve Mees dan natuurlijk.
Maar het is fijn dat we weer helemaal compleet zijn. Ze heeft het goed naar haar zin gehad, is moe en wil graag douchen. De wasmachine draait al, het valt mee met de was. Ze hebben mooi weer gehad, dus geen vieze modderige kleren.

Ontdekt in de tuin
Nog eentje dan uit Hasselt
Zonnige zaterdag

Zondag

Weer vroeg wakker, het lukt me de laatste dagen niet om wat langer te blijven. Voor 7 uur, zelfs iets na 6 uur, word ik wakker en kan dan niet meer slapen. Ik bedenk al van alles wat ik kan gaan doen, waardoor ik toch op wil staan. Zo ook vanochtend. Een lekkere lange zondag dus, met weinig op het programma.
Vanmiddag staat er F1 op het programma, na de start vaak een mooi moment om even bij te slapen. 🙂 En ik hoop ook nog wat te zien van de Tour de France Femmes, die hebben nog een mooie bergetappe op de planning staan.

En heb je zelf nog leuke plannen vandaag?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luus
Luus
1 jaar geleden

Hasselt wil ik ook nog een keertje naartoe. Krijg helemaal zin om NU te gaan door je foto’s 😉

Irene
1 jaar geleden

Jammer dat jullie bezoekje aan Hasselt ingekort moest worden. Ben er zelf ook nog nooit geweest denk ik maar lijkt me wel een fijne stad!

Aritha
1 jaar geleden

Hasselt lijkt me erg leuk. Ik heb genoten van je blog. Ja, corona waait nog rond. Dat doorkijkje is zo leuk! Mooi genomen die foto. Het lijkt net een schilderij.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x